Am aflat ca am ADHD

Zilele astea am aflat că am ADHD sau cel puțin ADD. Studiind ce înseamnă aceste deficiențe, am reușit să înțeleg ce s-a întâmplat cu mine de-a lungul timpului și să realizez de ce am trecut prin mizeriile prin care am trecut și încă trec. Însă îmi este greu să accept faptul că am o dizabilitate.

Mă încurajez cu ideea că am reușit să realizez niște lucruri – cel puțin în ultimii 3 ani: am scis carti, am invatat sa ma organizez si am facut multe lucruri extraordinare apreciate de multi, nu doar de mine, ca altfel as fi putut fi acuzat de subiectivism, am dat drumul la un ONG ce are ca obiectiv educația adulților, am conceput un workshop  și un curs (de 120 ore) ce are succes.

Deficiența de atenție și hiperactivitatea mi-au dat de furcă toată viața, până în punctul de a mă învinovăți pentru tot ce se întâmpla negativ în jurul meu, până în punctul de intra într-o depresie ce a durat 16 ani, până în punctul de a-mi f*** viața pe toate planurile și de a nu realiza nimic consistent. Chiar dacă mi-am creat un sistem de valori care m-a echilibrat mereu, chiar dacă am reușit să evit a deveni adictiv (specific adulților cu ADHD), chiar dacă am reușit să-mi dezvolt niște abilități care m-au ajutat și mă ajută….acest ADHD (sau ADD) mi-a pus și-mi pune bețe în roate. Trist

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.