Am fost la concertul simfonic de la Teatrul Muzical

În seara aceasta am fost la concertul simfonic de la Teatrul Muzical, prezentat foarte frumos de Laura Sava și susținut de orchestra teatrului, condusă de dirijorul Mircea Holiartoc, solist Horia Mihail – pian.
Concertul face parte din turneul național ”Pianul Călător”, turneu organizat de Radio România.

M-am bucurat să revăd pianul de concert Steinway emoticon smile îmi place nota distinsă și cultural-artistică pe care o dă orașului nostru ne-educat și incult. Nu pentru multă vreme, sper emoticon wink

Mi-am adus aminte de vremurile copilăriei când făceam lecții de pian cu doamna Papadopol și nu reușeam să repetăm până la următoarea oră (sora mea și cu mine), ba chiar o dată am și uitat să mă duc și m-am dus cu o oră mai târziu.. emoticon smile
Îmi place pianul, mi-a plăcut cum a sunat în seara aceasta. Mi-a plăcut toată seara. A fost minunată..

Am făcut și poze.. tatăl meu a vrut să se pozeze în holul teatrului emoticon smile se pare că Facebook prinde pe toți, indiferent de vârstă emoticon smile și am fost agățată de un băiat (apare în poză) care m-a rugat mai întâi să-i fac o poză lângă afișul cu Radio România, apoi a vrut să facem o poză împreună, apoi a încercat să mă cuprindă după mijloc :)) și s-a terminat aici.

Un incident neplăcut a avut loc în pauză, când directorul teatrului, dl. Niță a agresat plasatoarea pe care eu o simpatizez și urla că ”este lipsă de respect față de artiști”. Era vorba de o doamnă care a intrat în timpul spectacolului (s-a așezat chiar pe rândul meu dar nu m-a deranjat mai mult decât a făcut-o persoana care a fotografiat cu smartphone-ul, din mai multe unghiuri, scena).

… …. … …. mă gândesc.. … …. …. hm.. … oare de unde știe dl. Niță ce este ăla ”respect”?

.. Oare atunci când m-a hărțuit sexual? Sau când și-a bătut joc de public, dând doar o reprezentație pe săptămână, și aceea, de multe ori, era ”Săracu’ Gică”? Sau când și-a bătut joc de public, invitându-l pe Adrian Ionescu, un moș cu gura strâmbă, să cânte o dată pe lună în operete? Sau când a luat șpagă de la artiștii colaboratori? Sau când și-a cumpărat un telefon de mii de lei din banii publici? Sau când și-a bătut joc de public, punând în scenă comedii muzicale de calitate mediocră? Sau când s-a tras de șireturi cu personalul tehnic, invitându-i subtil pe aceștia să se comporte fără respect față de artiști? Sau când a cumpărat o mașină scumpă din banii publici, cu care se plimba el și soția? Sau când a pus-o pe soția lui (o bătrânică înțepenită și fără voce) să cânte rolul principal din ”Cabaret”? Sau când a cumpărat licența pentru musicalul ”Sunetul muzicii” ca să poată cânta și juca toată familia, el, soția și cei doi copii ai săi? Sau când știe că aproape nimeni nu-l mai vrea în fotoliul de director și el se ține cu dinții de acel scaun?

Hm.. Oare, oare, oaaareee de undeeeeee? emoticon smile

p.s.: pentru cei care fac parte din grupul ”sunt mârlan și nu știu să mă comport”: este lipsă de respect față de public să faci morală angajaților teatrului, în fața spectatorilor, pe hol, în pauză – așa cum, de altfel, obișnuiește dl. Niță de 4 ani de zile de când este director (am văzut eu cu ochișorii mei, asta, de câteva ori).

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.