Ambulanta amendata pentru ca nu are rovinieta

De cand sa introdus si la noi rovinieta electronica, au aparut si camerele de supraveghere ale CNADNR care verifica numarul de inmatriculare in baza lor de date sa vada daca ai sau nu rovinieta.  Dar incopetenta unora si-a spus din nou cuvantul. De la introducerea sistemului au inceput sa fie amendati pentru lipsa rovinieta o multime de oameni nevinovati, ce aveau rovinieta valabila.

Dar partea haioasa este ca au fost amendate masini ale salvarii, pompierilor si politiei, si aceste masini nu trebuie sa aiba o rovinieta, pentru ca asta este legea, si mi se pare absolut normal.  Nu inteleg cum nu au fost aia capabili sa fac o baza de date serioasa care sa cuprinda si toate masinile care nu sunt obligate sa aiba rovinieta, sau de ce cei care au supravegheat tiparirea amenzilor pentru rovinieta cand au vazut ca in poza respectiva este o ambulant asau o salvare, nu s-au sesizat sa anuleze amenda.

rovinieta pentru ambulantaAlt lucru stupid mi se pare faptul ca cei de la CNDANR nu au anulat imediat acele amenzi cand au fost sesizati de institutii ca nu sunt in regula, si de ce a fost neoie sa se deschida un proces in instanta prin care sa constatat ceva ce era evident si doar asa sa obtinut anularea acestor amenzi. Scrie foarte clar in lege ca ambulantele nu trebuie sa plateasca roviniete, dar datorita faptului ca sunt incompetenti nu pot sa aplice lege cum trebuie. E de inteles ca am auns in astfel de situatii, mai ales ca mai toti sunt numiti la CNSANR pe baza de relatii si apartenenta la un partid politic aflat la putere, si nu pe baza de merita sau competente.

Bine inteles ca toate aceste procese au fost castigate de cei de la ambulanta, dar de ce a fost nevoie de proces?

Este o risipa de bani si timp, in acest timp in care sa incercat sa se rezolve o problema creata inutil, acei salariati la stat puteau sa faca altceva, judecatorii sa judece cauze cu adevarat importante, pentru ca se plang de lipsa de persoanal si ca au prea mult de munca, cei de la drumuri au o multime de probleme de rezolvat, cei de la salvare trebuie sa salveze vieti nu sa stea prin tribunal.

Eu cred ca vor mai aparea multe probleme cu aceste roviniete, si asta deoarece totul este facut pe genunchi fara sa fie pusi oameni cu adevarati competenti in functii, ci doar pe criterii politice

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. … de aia ! Poi daca nu aveau procedura si nimeni nu e in stare sa conceapa una repede, toti se gandesc la shpaga sau daca vin mascatzii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.