Asigurari de sanatate private in Romania

Ai dorinte, planuri, familie, prieteni, dar si un ritm de viata alert! – Cam asa s-ar descrie viata ta in anul 2012. Insa ce se intampla daca un eveniment neprevazut iti afecteaza sanatatea? Esti pregatit sa treci peste si sa mergi mai departe?

A venit momentul sa-ti protejezi sanatatea si sa-i acorzi importanta cuvenita. Alege o polita din pachetele de asigurari de sanatate private potrivita pentru a putea beneficia, atunci cand este necesar, de spitalizare in conditii deosebite, tratamente medicale si operatii chirurgicale la cele mai inalte standarde, in Romania, dar si in strainatate.

Asigurarea medicala nu reprezinta un capriciu sau un moft, ci dimpotriva o necesitate de care devenim constienti atunci cand suntem nevoiti sa ne conformam in fata unui sistem sanitar nefunctional si a unei birocratii excesive.

De ce sa mai stai pe ganduri? Incheie-ti o asigurare de sanatate daca faci parte din categoria celor care doresc sa se simta asigurati. O astfel de polita de asigurare a devenit indispensabila in Romania zilelor noastre, o tara in care sistemul sanitar este, poate, cel mai afectat de criza economica confruntandu-se cu probleme greu de imaginat.

La fel ca si in cazul altor tipuri de asigurari, se poate alege intre mentinerea doar a asigurarii de sanatate obliagorie sau incheierea unei polite private care intradevar sa reprezinte un sprijin la greu pentru tine.

Daca in cazul asigurari de sanatate obisnuita formalitatile sunt cuvantul de baza, in cazul unei polite private lucrurile se schimba. Avantajele tratamentelor medicale din sistemul sanitar privat sunt nenumarate. Pornind de la medici specialisti, aparatura medicala de ultima generatie, calitatea serviciilor din timpul perioadei de spitalizare si finalizand cu analize in laboratoare performante si consultatii rapide, toate acestea fiind un garant al satisfacerii clientului care se hotaraste sa incheie o polita de asigurare de sanatate privata.

De ce sa nu aspiri la standarde inalte?

In Romania majoritatea spitalelor si clinicilor private ofera pachete de asigurari in sistem propriu, raspunzand, insa, si solicitantiilor care detin o asigurare de sanatate privata. Costul tratamentelor, cat si al spitalizarii este acoperit, in unele cazuri, atat pe teritoriul tarii, cat si in strainatate.

Trebuie sa ai grija de sanatatea ta si sa o pui inainte de orice, tocmai de asta prin incheierea unei polite de asigurari obligatorii de sanatate din 2013 iti garantezi tie un tratament echitabil. O astfel de asigurare o poti incheia la orice companie doresti, important este ca angajatii ei sa-ti identifice corect riscurile la care esti predispus. Desi o cheltuiala acum ea poate fi considerata o investitie in viitor.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.