Bluetooth – valoarea unei tehnologii

bluetoothSimplu:

Produsele Bluetooth sunt simplu de utilizat – mult mai simplu decat este in ziua de azi sa faci sute de tipuri diferite de produse Bluetooth sa comunice intre ele. 

Sigur:

Tehnologia Bluetooth este sigura, astfel incat sa iti poti incredinta informatiile personale unor produse ce folosesc Bluetooth, fie ca este vorba despre o conversatie telefonica sau date stocate pe computer.

Oriunde:

Produsele ce uitlizeaza tehnologia Bluetooth se gasesc peste tot, creand astfel o retea in continua crestere necesara comunicarii si transmiterii de date.

Tehnologie:

Tehnologia wireless Bluetooth este folosita in principal pe raze scurte iar printre principalele trasaturi ale acesteia se pot enumera robustetea, consumul scazut si preturile mici. Tehnologia Bluetooth se poate defini astfel ca fiind o structura uniforma care permite conectarea si comunicarea intre device-uri dintr-o gama variata si care au implementat suportul tehnic necesar.

Structura şi intelegerea globala a tehnologiei Bluetooth inseamna ca orice dispozitiv compatibil Bluetooth, aproape peste tot in lume, se poate conecta la alte dispozitive Bluetooth activate, situate in imediata apropiere unul de altul.

Conexiunea Bluetooth dintre device-urile electronice ce au bluetooth-ul activat le permite acestora sa comunice „fara fir” – wireless pe raza scurta, creand retele ad hoc, cunoscute si sub numele de piconets.

Retelele de tip piconet sunt create dinamic si automat atunci cand device-urile ce au bluetooth-ul activat intra si ies din proximitatea radio, acest lucru insemnand ca te poti conecta cu usurinta oricand si oriunde doresti.

Fiecare dispozitiv cu Bluetooth aflat într-un piconet poate, de asemenea, comunica simultan cu pana la alte sapte dispozitive din acel piconet iar fiecare dispozitiv poate de asemenea, apartine simultan, la mai multe retele piconet. Acest lucru inseamna ca modul in care va puteti conecta dispozitivele Bluetooth este aproape nelimitat.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. m-ai lamurit bustean.era mai util un „how to setup” si sigur aveai trafic, ideea fiind stralucitoare in cazut elevilor si studentilor. prietenii stiu de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.