Canibalism in direct la TV

canibalismAm citit un articol pe hotnews.ro, care ma bulversat un pic, nu stiu ce sa cred, cat este de adevarat si cat este teatru si manipulare.

Doi prezentatori TV a unei emisiuni din Olanda (astia spun ca romanii nu sunt suficienti de buni pentru spatiul Schengen) si-au facut cate o operatie prin care si-au extras cate o bucata de muschi pe care le-au gatit si apoi au mancat in direct la TV la emisiunea „Cobaii”, asta este canibalism in direct la TV.

Nu este nimic deosebit la gustul carnii umane. Dar este ciudat sa-ti privesti in ochi prietenul in timp ce ii mesteci carnea„, a declarat unul dintre cei doi prezentatori, Dennis Storm.

Din punctul meu de vedere, daca povestea cu canibalismul a fost pe bune este un semnal clar la cat de decazuta este societatea olandeza, ei ne export pedofili, au legalizat prostitutia si consumul de droguri. Si chiar daca a fost o farsa, sigur le-a dat idei altor nebuni din lumea larga, mai ales ca subiectul sa bucurat de atentia presei din intreaga lume.

Ma dezgusta doar ideea de canibalism, mai ales ca eu numai consum carne de nici un fel de animal de multi ani, astfel incat ma intreb ce au simtit cei care au privit emisiunea cu canibalism in direct la TV.

Eu consider ca a fost o emisiune cu orientare „satanica” pentru ca nu vad cum poti sa consider altfel o astfel de actiune, decat „satanica”.

http://www.youtube.com/watch?v=5mFte51aAds

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. farsa…doar pt rating:-) cel putin eu nu`i cred in stare… si la faza cu legalizarea prostitutiei si a drogurilor nu`i chiar asa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.