Car Kit conectat prin Bluetooth

car kitMie nu imi plac castile de tip hands free, in primul rand am eu urechile mai sensibile, ma jeneaza, imi produc iritatii si in al doilea rand la cele Bluetooth trebuie sa tinem cont de radiatiile emise respective sunt prea aproape de creierul meu pentru perioade lungi de timp. La un hands free cu fir dezavantajul este ca ma cam incurc in fir, mai ales cand conduc si trebuie sa fac ceva  manevre bruste mi se pare riscant. Am totusi nevoie de un hands free cand merg cu masina, si alternativa ar putea fi un car kit aici avem 2 solutii un car kit fix, care se monteaza pe masina si ramana acolo, sau un car kit mobil, portabil

1. Car kit fix montabil. Acestea se monteaza in masina, iar vocea apelantului se va auzi in difuzoarele masinii. Cand suntem apelati, radio, cd player sau ce mai ai tu la masina se opreste, iar pe ecranul car kit-ului apare numarul de telefon (sau numele, daca exista in agenda) a apelantului.

Avantaje car kit fix sunt date de calitatea vocii foarte bune (daca ai ales unul de calitate), oprirea automata a muzicii (cand am casti trebuie sa opresc eu muzica).

Dezavantaje car kit fix este o problema ca trebuie sa umbli la masina, sa pui fire, eventual sa dai ceva gauri, montajul poate fi uneori complicat, si faptul ca se poate folosi doar in masina unde este montat, daca schimbi masin anu poti sa il iei. La o masina stock trebuie trase fire pentru microfon (montat de obicei pe parasolar), si uneori trebuie gaurit bordul pentru prinderea display-ului, pentru care trebuie gasit un loc adecvat, la unele masini nu pre ai unde sa il pui.

2. Car kit portabil. Acestea au dimensiunea unui telefon mobil, si le putem lua cu noi: in masina, acasa, la birou, etc. Aceste modele se ataseaza pe parasolar, sau oriunde se se poate in masina.
Avantajele Car kit portabil sunt date in primul rand  de mobilitatea si pretul mult mai mic decat la car kit-uri montabile (nu trebuie sa platesti montaj). Au microfon, difuzor si acumlator incorporat.

Dezavantajele se enumera prin calitatea vocii care nu poate fi la fel ca in difuzoarele masinii, si ca muzica din masina nu se opreste automat.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.