Cat costa o rovinieta pe 7 zile?

rovinieta 7 zileDaca tot ma intrebat un prieten astazi pe messenger cat costa o rovinieta pentru 7 zile, m-am gandit sa scriu si aici un mic articol despre ceea ce consider eu despre asta.

In primul rand conteaza categoria autovehiculului pentru care doresti sa cumperi rovigneta:

A. Autoturisme  – 3 euro

B. Vehicule de transport marfa cu 0,0 tone < MTMA ≤ 3,5 tone – 6 euro

C. a) vehicule de transport marfa cu 3,5 t < MTMA ≤ 7,5 t
b) vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) si maxim 23 locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) – 20 euro

D. a) vehicule de transport marfă cu 7,5 t < MTMA < 12 t
b) vehicule de transport persoane cu mai mult 23 locuri pe scaune (inclusiv conducatorul auto) – 35 euro

Restul preturilor la roviniete la puteti vedea pe acest site.

Parerea mea este sa iei rovinieta pe un an de zile si stai fara frica, daca cumperi mai multe de cate 7 zile atunci cand ai nevoie e posibil sa te coste mai mult, si in plus risti sa ai o urgenta sa pleci undeva cu masina. Si cum nu functioneaza tot timpul sistemul de emitere roviniete la benzinarii, vei fi nevoit sa pleci sa rezolvi problema urgenta fara sa ai o rovinieta valida, si trecand pe un drum national ai destule sanse sa te prinda camera si in cateva zile (saptamani sau luni) sa primesti acasa un plic frumos de la CNADR in care esti instiintat ca ni data de ……….. ai fost surprins circuland pe drumul national ………….. conducand autotursimul cu numarul …………. pentru care nu exista pin baza de date CNADR existenta unei roviniete valabile, si ca sa platesti ditamai amenda plus despagubirile ce sunt echivalentul taxei pe un an de zile.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.