Cazul Daniel Marian Ilie, cum sa iti faci o reputatie

Ilie danielAstazi pe internet poti gasi informatii despre aproape oricine si orice,  si totusi sunt oameni precum Ilie Daniel Marian care au curajul sa traga tepe pe internet folosind in acelasi timp numele real in tranzactiile bancare. Nu stiu cate persoane au fost pacalite si lasate fara bani de Ilie Daniel Marian, eu am descoperit pe internet cel putin 3 persoane pacalite de acest individ, fiind vorba doar de persoane care au publicat informatia pe internet sau care au bloguri puternice care ies in fata, in mod sigur mai sunt si altii care au renuntat sa mai faca caz de asta, si sau resemnat au aceptat pierderea suferita.

Eu apreciez acei oameni care aleg sa lupte pentru dreptate si fac publice acele fraude, mai ales numele celor care au facut aceste fraude.

Din fericire pentru restul oamenilor care ar putea cadea in capcana acestui individ Ilie Daniel Marian, cateva din victime au facut publica fapta domnului Daniel Marian Ilie, astfel incat potentialele victime sa se paote informa de pe internet despre acesta, daca li se propune si lor o mica afacere de catre Ilie Daniel.

Nu cred ca a castigat o avere din aceste fraude, si ce a castigat probabil a si cheltuit pe nimicuri, pentru ca asa se intampla cu banii obtinuti prin frauda si tepe se risipesc asa cum au venit, dar in mod clar sa ales cu o reputatie pe internet, astfel cine cauta acum pe google numele lui da peste articole in care se pomeneste de fraudele si tepele facute de Ilie Daniel, iar daca se ajunge si la un dosar penal probabil se va capata si cu un cazier patat.

Este usor sa iti faci o reputatie negativa pe internet, dar consecintele asupra viitorului nu cred ca pot fi corect calculate, pentru ca cel putin cativa ani, cine va cauta pe internet despre Ilie Daniel Marian va gasi acele pagini in care victimele sale se plang ca au fost inselate si lasate fara bani de domnul Ilie Daniel.

Daca vrei sa stii cum si-a afectat reputatia Ilie Daniel citeste link-urile de mai jos

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=810561

http://www.simbol.org/ilie-daniel-marian-este-un-tepar/

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.