Ce am mai facut azi?

Imi încep diminețile cu o sesiune de cardio, am prins boala pe stratul adipos.😂😂  Cat transpir si ma jur, in gând, sa nu mai păcătuiesc culinar in veci, ascult muzica sau un anume post de radio.  Aud in dimineata asta tema zilei dintr-o emisiune matinala: „Ce schimba iubirea?”.

Am ascultat cateva răspunsuri ale ascultătorilor insa, cel care m-a intrigat, a fost un tip care a afirmat faptul ca iubirea schimba tot, oamenii implicați in poveste, gândirea acestora etc.

No, nu cred in schimbarea cuiva pentru cineva si o sa argumentez.  Cand si daca iti pica cu tronc cineva, ala/aia are altceva fata de restul care te atrage, nu? Iti place cam tot, mod de a gândi, fizic, comportament…tot, frate, altfel nu te-ar pune pe jar.  Bineînțeles, reciproca este valabilă. Si tu trezesti ceva in celălalt din moment ce il atragi.

Acu’ eu intreb: cum naiba sa vrei sa schimbi ceva la un om care te-a atras de la bun început? E ca si cum iti renegi propriile alegeri, te faci singur idiot si te pui la colțul de rusine.  Nu cred in schimbări, cred in completarea unuia cu celălat. Cred in chestii bune pe care ambii si le pot împărtăși si indemna sa le aplice.

like a boss

Cred in motivarea partenerului si sprijinirea acestuia in mod necondiționat. Cred in prietenia, mai presus de toate, intre parteneri, nu in dominarea unuia de către celălalt.  Ce puii mei, cand iti iei o haina te duci la croitor si-i spui: ” Bai, imi place, dar as vrea scurtata, schimbată croiala, alta culoare s.a.m.d.”??

Cred in evolutie si in lecții bune ce pot fi învățate de la partener pe care, daca nu-l admiri pentru ceea ce este, da-i viteza, evident nu-i nimic de capul lui.  Cred in orice, dar nu cred in schimbarea in numele iubirii. Aia nu-i iubire, frate, este un soi de monopol si de negare a propriei persoane, ceea ce echivalează cu acceptarea faptului ca, pana la momentul X, ai fost o persoana slaba, fara calități si a fost necesar sa apara Prince Charming/ Cinderella ca sa te formezi ca om.

Zic si eu, nu dau cu parul.

Gataaaa, la treaba toata lumea! Have a nice day, folks!

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.