Cea mai importanta intalnire din viata ta. Intalnirea cu tine!

Ziua cand te vei intalni cu tine

Pana la intalnirea cu tine, va fi un drum lung si anevoios.

Vei cunoaste multi oameni, vei trai multe experiente, vei gasi multe informatii si cunostinte.

De multe ori te vei intreba: ” pentru ce toate astea?”

Doborat uneori de toate greutatile vietii, cand totul in tine a cedat si a capitulat, vei vedea cu coada ochiului ca e ceva in tine ce refuza sa moara si sa abandoneze. Acest ceva din tine, foarte real desi discret, este autosuficient si poate sa traiasca in cele mai vitrege conditii fara sa aiba nevoie de nimic si de nimeni. E un loc in tine inspaimantator de puternic si rezistent.

E ceva in tine ce are o infinita rabdare, iti zambeste bland ca o mama ce isi priveste copilul facand primi pasi, te incurajeaza din toata inima insa nu te grabeste si nici nu pune mana pe tine pentru ca stie ca ai nevoie sa te ridici singur ca sa poti fii intr-o zi pe picioarele tale.

Vei simti vocea din interior cum iti vorbeste, uneori soptit, alteori urland. Unii ii spun vocea inimii, altii intuitie,altii dialog interior insa de la ignorant pana la iluminat, nimeni nu ii neaga existenta desi nimeni nu a pus mana pe acest ”ceva”.

Si intr-un moment total neasteptat, se va intampla cel mai important eveniment al vietii tale.

Vei descoperi ca acest ”ceva” din tine a avut rabdare, toleranta si acceptare infinita pentru tine si ar fi avut-o pentru oricat de mult timp ai fi avut nevoie pana cand tu ai dat jos masca dupa masca, pana cand ai trecut prin toate suferintele imaginabile ca sa elimini tot ce nu e relevant din existenta ta ca sa ajungi la esenta.

Atunci, ti se va releva in fata ochilor capodopera vietii tale, sensul existentei si motivul pentru care ai indurat totul, acest ”ceva” ce are multe nume si niciunul suficient de potrivit: sufletul tau.

El te -a insotit, ghidat si protejat ca tu sa il poti descoperi pe el si sa iti dai seama ca …..tu esti el.

Atunci, in acea zi, va fi prima intalnire cu tine si inceputul unei povesti eterne de iubire care va vindeca tot ce a fost ranit, va reconstrui tot ce a fost daramat, va raspunde la toate intrebarile si va face asta pentru intreaga lume, incepand cu tine.

sursa: Pera Novacovici

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.