Cele mai bune camere video pentru vanatoare

camera video pentru vanatoare cu termoviziuneDaca esti interesat sa iti inregistrezi aventurile de la vanatoare nu este tocmai practic sa folosesti o camera obisnuita. In primul rand este destul de dificil sa tii si camera si pusca in acelasi timp si nici nu cred ca ai de gand sa iti angajezi un operator care sa iti filmeze aventura.

Sunt doua situatii in care ai nevoie de o camera video pentru vanatoare:

– cand vrei sa iti filmezi aventura ta vanatoare si in acest caz ai nevoie de o camera video care sa se prinda ochelari, casca, frunte, umar etc sa o tii mereu la tine, si sa inregistreze tot in directia spre care ai indreptat capul. Cateva sugestii de camere video ce pot fi folosite la vanatoare le puteti vedea aici. Pentru a prinde camerele ai nevoie de sisteme de prindere speciale pe care le puteti vedea aici

– camere video pentru supravegherea vanatului, putand fi plasate in diferite locatii inregistrand sau transmitand imaginile la distanta. Acestea trebuie sa reziste la temperaturi externe, ploaie, caldura, ger, zapada si chiar socuri, sunt vopsite in culori de camunflaj, au diferite sisteme de prindere si le puteti vedea aici. O camera buna trebuie sa poata fi folosite si pe timp de noapte sau in conditii de vizibilitate redusa (praf, ceata, fum, ploaie). Sunt doua tipuri de camere ce pot filma si noaptea cu nightvision (au un sistem de iluminat cu infrarosu) si camere cu termoviziune (se foloseste de caldura emisa de corpuri).

Ce mai buna camera pentru vanatoare este cea cu termoviziune, putand detecta silueta unui om de la 300 de metri iar o masina sau ambarcatiune de la cativa kilometri dar are un pret ceva mai mare. In schimb camera de vanatoare cu nightvision are o capacitate de a vedea noaptea de 10-30 metri si in cazul in care apare o lumina puternica se produce fenomenul de oribire dar sunt ieftine.

Camerele video de observare pentru vanatoare cele mai moderne au wireles se pot accesa prin gsm , au gps si telecomanda.  Datorita modului GSM se pot transmite la distanta imagini pe care le poti vedea pe un PC, tableta sau smartphon.

O camera video pentru vanatoare poate fi folosite si pe timp de noapte dar si in alte scopuri precum observare si orientare pe teren, operatiuni de cautare si salvare. Astfel de camere sunt folosite inclusiv pentru prinderea braconierilor.

Daca vreti cea mai buna camera si nici sa nu platiti prea mult, va recomand sa va ganditi bine in ce conditii o veti folosi (ger, caldura, ploaie, zapada, noaptea), pentru ce va trebuie (supraveghere sau doar pentru a va filma aventurile, etc) si apoi cautati camerele care corespund necesitatilor tale de vanator

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Atat camerele pentru vanatoare cat si alte camere cu aceste dimensiuni si caracteristici sunt foarte practice, usor de purtat si folosit datorita dimensiunilor sale foarte mici. Aceste camere sunt foarte folositoare atat pentru vanatori si nu numai. Folosesc si eu o astfel de camera si sunt foarte multumit, fiindu-mi de foarte mare ajutor in desfasurarea activitatii mele zilnice din timpul serviciului.

  2. Aici parerile sunt impartite. Cred ca cele mai bune camere de termoviziune sunt cele de la Fluke.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.