Ceva ce imi place de Omraam Mikhael Aivanhov

Omraam AivanhovPentru mine Omraam Aivanhov reprezinta unul dintre cei mai mari maestri spirituali pe care i-am cunoscut prin cuvantarile sale, este singurul filozof,  maestru spiritual sau cum vreti sa ii mai spuneti, pentru care nu am avut cum sa il contrazic, in tot ceea spune razbate doar adevar, si este un adevar simplu, asa ca pentru cei care sunt agitati si nelinistiti va las sa savurati mai jos un „leac”.

„Când vă simţiţi neliniştiţi, agitaţi, legaţi-vă de Cer, rugaţi-vă. Fiindcă aceste nelinişti, aceste agitaţii reprezintă manifestările unor entităţi răuvoitoare ce doreau să vă facă rău. Din clipa în care vă legaţi însă de Cer, ele îşi spun: Această fiinţă foloseşte cea mai puternică armă ce o cunoaştem, şi ele se tem, încearcă să dispară.

Atunci când un om se roagă cu sinceritate, el foloseşte armele luminii şi imediat o cohortă invizibilă se apropie: se aude freamătul aripilor îngereşti şi descumpănirea entităţilor întunecate care se grăbesc să dispară, ştiind că vor fi arse, distruse. Spiritele răului se tem de un singur lucru: lumina.

Iată de ce la fiecare oră potrivnică, ameninţătoare, trebuie să vă legaţi imediat de Creator, amplificând în voi lumina. În acea clipă, toate fiinţele inferioare care vă ameninţă vor fi anihilate, paralizate sau alungate.”

Omraam Mikhaël Aivanhov

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.