Cine poate sa-mi fac un site web bun?

Daca v-ati decis sa lansati un web site online cel mai recomandat este sa apelati la o firma specializata in acest domeniu. Marea majoritate in prima faza apeleaza la prieteni care „se pricep” la calculatoare sau vecinul unui prieten care stie sa „faca un web site” insa in final rezultatul este egal cu 0 si marea majoritate in final apeleaza la un specialist care sa ii ajute sa realizeze ceea ce doresc.
Pentru a evita acest scenariu, va recomand cu placere sa discutati in prima faza telefonic, cu cateva agentii de web design pentru a trage o concluzie cat mai buna in ceea ce priveste termenul si pretul de realizare.

Cautati cat mai multe referinte despre societatea de web deisgn.

Chiar daca site-ul de prezentare al unei firme are elemente grafice atragatoare si informatii cat mai multe va recomandam sa cautati cat mai multe referinte si marturii despre serviciile oferite de firma respectiva.  In ultimi ani oameni comunica foarte mult pe canalele de socializare sau pe forumuri despre intamplarile cu diverse firme sau persoane.
Din experinta va pot confirma faptul ca si eu caut cat mai multe informatii despre anumite servicii inainte sa iau o decizie finala, cer parerea altor persoane sau chiar sun la anumite referinte. Un simplu telefon dat ma poate convinge sau nu sa apelez la firma respectiva.
Cine poate sa faca un site web bun

Analizati portofoliu de proiecte pentru a vedea daca va place cum lucreaza.

Marea majoritate a agentiilor de web design detin un portofoliu public unde puteti sa verificati proiectele acestora cat mai detaliat. este recomandat sa va faceti o parere despre modul cum aboreaza elementele grafice si cat de profesionale sunt acestea.
Chiar daca marea majoritate lucreaza cu teme predefinite asta nu inseamna ca va fi identic cu demo-ul temei respective. Fiecare proiect trebuie sa fie unic in functie de nevoile clientilor, culori dorite si modul de distribuire al textelor.

Urmariti sa aveti o conversati pe „limbajul” dumneavoastra.

Acest aspect se poate aplica in orice domeniu, Am sa va dau un exemplu: Cand sunati la o firma de cablu si ii comunicati doamnei ca nu va functioneaza un canal TV si va raspunde pe un limbaj care nu il intelegeti conversatia se complica, dansa are impresia ca trebuie sa stiti toti termeni cu care lucreaza in domeniu, dumneavoastra ii explicati cu un limbaj destul de limitat, ceea ce este absolut normal, si tin final probabil o sa cautati un alt provider de TV.
Acelas lucru se poate aplica si aici! Cand purtati o conversatie cu un reprezentant al firmei respective si va ofera niste explicatii pe care nu le intelegeti iar atitudinea interlocutorului este de „a tot stiutor” din punctul meu de vedere este recomandat sa evitati aceasta persoana.
Este foarte important sa intelegeti pentru ce platiti si ce inseamna anumite elemente!

Colaborati cu o singura firma pentru tot proiectul.

Este recomandat sa apelati la o singura firma care sa va ofere servicii de web design, gazduire si promovare pe internet. Este clar un avantaj pentru a va simplifica munca. Un specialist in domeniul IT va poate consilia sa faceti alegerea cea mai buna pentru numele domeniului, pachetului de gazduire si calea de promovare.
Va doresc mult succes si sper sa faceti alegerea cea mai buna!
CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.