Cum sa transformat un oras crestin francez in primul oras musulman din franta?

Roubaix este un oraș cu nici o sută de mii de locuitori, așezat între Lille și frontiera cu Belgia. În urmă cu 40 de ani nu ieșea cu nimic în evidență, poate și pentru că era în întregime francez. Dar, în
2013, Roubaix a învins cenzura anonimatului, devenind primul oraș francez în care populația provenită din imigrația musulmană a depășit-o ca număr pe cea de origine franceză.

Dacă, până atunci, Roubaix fusese pe lângă LilIe, marele său vecin, cam ce este, să spunem, Buftea pe lângă București, din 2013 despre el a început să se orbească tot mai des. Are și Lille 160000 de locuitori de origine marocană, dar numai în Roubaix tinerii musulmani organizează frecvent adevărate “rodeo-uri” pe motoare în centrul orașului și numai în Roubaix 76% din populație primește ajutoare sociale și 51% din locuitori sunt beneficiarii “Venitului de solidaritate activă” sau “Alocației pentru Adulți Handicapați”!

Și dacă vi se pare puțin lucru, aflați că anual peste 3000 dintre locuitorii lui se convertesc la Islam! Că doar n-or să devină din atei, catolici ! Doar Republica are drept valoare fundamentală laicitatea și va avea drept religie oficială Islamul!

Asemenea multor locuitori ai Roubaix-ului, Kevin s-a convertit la Islam. Am putea spune că s-a integrat încă din copilărie. Acum se numește Farid, iar soția sa este și ea, la rândul ei, convertită. Nu
se putea altfel. Au devenit musulmani pentru că apartenența religioasă joacă un rol deosebit de important în comunitatea în care trăiesc. În Dar Al -Islam – Casa Islamului – e mai indicat să fii musulman, decât ateu, creștin sau evreu. Asta, dacă vrei să mai fii.

Până în urmă cu câțiva ani, soția sa se numea Christine. Împreună, au șapte copii: Ibrahim, Miriame, Quaresma… Fosta Christine și-a schimbat odată cu religia nu numai numele, dar și locul de muncă. Era învățătoare, dar pentru că nu a vrut să renunțe la purtarea valului integral, acum “lucrează” acasă unde predă pe banii statului francez laic cursuri de arabă și religie, copiilor săi. De ce arabă? Pentru că, așa cum le mărturisește ea reporterilor emisiunii “Zona Interzisă”, de la televiziunea M6, “araba este limba care se vorbește în Paradis”.

Sub supravegherea părinților, copiii își fac abluțiunile rituale și își aștern cuminți, în sufragerie, covorașele. Va urma rugăciunea. Se rostește Shahada: “Nu există un alt Dumnezeu în afară de Allah, iar Mohamed este robul și mesagerul Său”. Asta este legamantul ce se face pemtru a devenii musulman !!! E foarte simplu ! Dar iesirea din islam e imposibila !!!

Farid îngenunchează pe covoraș,cu fața la Mecca. În spatele lui, pe covorașul lor, îngenunchează ceitrei băieți mai mari. În ultimul rând, acolo unde le este și locul în Islam, femeile: mama și una dintre fetițe. Ca în moschee! Roubaix, rugăciunea de seară în familie… pe stil nou! Se roaga pentru moartea evreilor si a crestinilor , pe care-i numesc : porci , ghiauri , maimute , necredinciosi !!!

Și pentru că cei mici trebuiesc feriți de contactul cu putregaiul civilizației franceze, mama își duce copiii mici la o gradiniță musulmană, care a fost înființată de două educatoare… convertite la Islam!
oras musulman
Primul ministru Manuel Valls a declarat luni presei franceze că în Siria și Irak luptă1550 de jihadiști francezi. Dintre aceștia 7 și-au pierdut viața în atentate sinucigașe. Din cei șapte, șase erau proaspăt convertiți la Islam! Dacă Farid n-a avut posibilitatea sa devină shahid în jihadul acesta, cu siguranță că măcar unul dintre băieții lui va deveni martir într-unul viitor.

Republica islamo-laică franceză le creează toate condițiile.!!!!!!

Toate astea se intampla in mod organizat :
Viata lui Mahomed e tinuta in secret Nu e voie sa fie regizata! El a avut 10 neveste ; ultima Ashia avea 10 , iar sotul 60! La noi legea numeste acest lucru pedofilie si e interzis La musulmani casatoria si violul fetitelor face parte din ” cultura „.

Legea Sharia nu permite parasirea islamului Aderarea e f. simplă. Iesire din islam ei o numesc apostazie si o pedepsesc cu decapitarea !! Apoi urmeaza calvarul : zeciuiala , rugaciunile pe strada , batai aplicate femeilor , etc

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.