Cum se face o cerere de prietenie pe facebook

Oi fi eu mai ciudata, dar gasesc absolut inutil sa multumesti cuiva pentru faptul ca ti-a acceptat o cerere de „prietenie” pe o retea de socializare.
Dupa cum ma amuza teribil si acele persoane carora le dai accept si, in decurs de 5 minute, vezi ca ti-au dat like la toate pozele, de la facerea lumii pana in prezent.
Iar nu-i inteleg pe-aia care, in secunda numarul doi dupa ce le-ai dat accept, intra in privat, cu mesaje stupide si incep sa indruge verzi si uscate.Apropo, cand vezi ca destinatarul buchetelor de flori virtuale, a maimutoilor si a broastelor raioase citeste mesajele si ramane in silencio stampa, nu ti se aprinde un beculet? Daca nu, cheama electricianul, ai o defectiune!!

facebook si prieteni
Da, frate, stiu, sunt a naibii, m-am nascut in zodia jigodiei s.a.m.d, insa ma tot chinui sa inteleg cum functioneaza treaba asta cu fb-ul.Sper sa ma dumiresc intr-o buna zi. ::))
Pana atunci, am mai spus-o si o repet, cand si daca cineva imi va trezi interesul in mod deosebit, promit sa trimit maimute virtuale acelei persoane.In rest, vorbesc cu un numar limitat de persoane.Cheers!

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.