Daca vrei o hidroizolatie de calitate, alege Conduraru Grup

Te afli in stadiile de inceput ale unei constructii si vrei sa te asiguri ca ea se va bucura de toate finisajele de care are nevoie? Nicio solutie nu este mai simpla decat cea oferita de catre Conduraru Grup, o firma specializata in hidroizolatii constructii civile si industriale, care se afla pe piata de 12 ani si care, in tot acest timp, si-a facut un portofoliu pe putin spus impresionant.

Nu oricine se pricepe la hidroizolatii, acesta fiind un domeniu complex, unul care in urma cu 15 -20 de ani aproape ca nici nu exista in vocabularul limbii romane. Si nici nu este nevoie sa stii foarte multe lucruri atat timp cat ai la dispozitie ajutorul unei firme specializate, care iti ofera tot ajutorul de care ai nevoie. Desi Conduraru Grup functioneaza in Bucuresti, compania poate prelua comenzi si in afara capitalei, asa cum o dovedesc foarte bine proiectele la care au lucrat de-a lungul timpului. Iar experienta acumulata in hidroizolatiile pentru poduri, pasaje si parcari poate sa fie folosita acum pentru izolatia sau reabilitarea locuintei tale.

Ce trebuie sa stii despre procesul de hidroizolatie si cum te poate ajuta Conduraru Grup

Se poate spune ca apa este unul dintre cei mai importanti inamici ai unei constructii, intrucat infiltrarile pot aduce cu ele consecinte grave, pe care nimeni nu si le doreste. De aceea, hidroizolatia devine atat de importanta. Insa, in functie de tipul constructiei si de necesitatile la care acestea sunt supuse din cauza locului in care se afla, procesul de hidroizolare poate sa fie destul de diferit. Si, de aceea, o firma profesionista este necesara inca de la nivelul de expertiza, cu mult inainte de a fi incepute lucrarile.

Daca va intrebati, acest proces poate sa fie realizat si de catre noi, cei care nu avem experienta si, daca este vorba despre un simplu acoperis, totul poate sa para destul de tentant. Insa nu este absolut deloc recomandat, pentru ca rezultatele pot suferi din punctul de vedere al calitatii, pot fi consumate cantitati mult mai mari de materiale si nivelul de munca va fi unul mult mai mare fara echipamentul necesar.

Hidroizolatii Conduraru motaj bariera contra vapori

Principalele materii prime necesare acestui proces sunt membrana bituminoasa si polistirenul. Ambele se gasesc de cumparat in magazine, insa modul in care ele sunt aplicate poate sa difere in functie de cladiri si de nivelul acestora. Spre exemplu, pentru un acoperis, firma poate sa decida sa puna la exterior membrana bituminoasa sau polistirenul, in functie de modul in care aceasta este folosita. Procesul este diferit pentru o terasa circulabila in comparatie cu una necirculabila, asa cum sunt si finisajele ulterioare. Cu alte cuvinte, oricat de simpla ar parea aceasta lucrare, ea nu este deloc asa, nici macar pentru o suprafata restransa.

In zilele noastre, terasele verzi au devenit foarte populare. Suprafata acestora presupune un strat de gazon sau chiar de flori. Insa si ele sunt hidroizolate, iar procesul difera fata de ceea ce este necesar in cazul teraselor simple. Astfel, pe langa membrana bituminoasa si polistiren, se mai adauga si straturi de material geotextil (pentru separatie si filtrare), dar si pamant si stratul efectiv de vegetatie. Procesul devine astfel mult mai dificil de realizat si necesita implicarea unei firme dedicate, cu experienta.

Orice lucrare de hidroizolatie si termoizolatie (de regula, cele doua sunt realizate impreuna) incepe cu un proiect. Indiferent daca vorbim despre terasa unui bloc sau a unei mari cladiri de afaceri, despre un bazin, un pod sau o parcare de mari dimensiuni, proiectul este necesar pentru a stabili materialele necesare si pentru a estima costurile lucrarilor. Asadar, firma te va ajuta inca de la acest prim nivel, mergand pana la final. Proiectele au si garantie, iar la Conduraru Grup acestea pot ajunge si pana la 10 ani. Vremea de afara (mai ales la noi, unde ploua si ninge mult) poate sa afecteze izolatia, la fel o poate face si folosirea incorecta a acesteia. Intr-un mod este realizat procesul pentru o terasa circulabila si altfel pentru una necirculabila, deci, pentru a o intretine cat mai bine, este mai mult decat recomandat sa fii atent si responsabil.

Conduraru Grup este responsabila atat de proiectul de pe hartie cat si de indeplinirea acestuia. Si mai mult decat atat, serviciile lor pot fi oferite si lucrarilor industriale, indiferent de anvergura acestora. Pentru mai multe detalii si pentru a verifica portofoliul celor realizate pana acum, poate sa fie accesat site-ul de prezentare a firmei, http://hidroizolatii-conduraru.ro/ si ulterior va veti putea convinge ca aceasta este cea mai buna alegere si in cazul dumneavoastra.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.