De ce avem nevoie de servicii de desfundare canal ?

Spălarea tubulaturii canalelor în mod frecvent reprezintă singura modalitate prin care se poate evita înfundarea canalizării; astfel se evită depunerile de grăsimi pe tubulatura rețelei de canalizare.

Vidanjarea și desfundarea canalelor este o treabă murdară, dar asta nu înseamnă că nu trebuie făcută periodic. Este foarte important ca munca prestată să fie una de calitate, iar utilajele să fie moderne și echipate corespunzător.

Există două tipuri de desfundare canal:

  1. Desfundarea mecanizată a canalului, care se face cu pompa de înaltă presiune. Curățarea și spălarea mecanizată se fac folosind în același timp pompa de înaltă presiune și pompa de vid.
  2. Desfundarea manuală a canalului, acolo unde este prea strâmt, iar utilajele nu pot pătrunde.

Ce este vidanjarea canalelor? Aceasta reprezintă acțiunea de golire a canalelor prin absorbție de către utilaje specializate pentru salubrizare dotate cu pompe de vid. Iar cea ecologică se efectuează cu autovidaje sau autovidaje combinate și dotate cu pompa vacuum acționată hidraulic și furtune ecologice.

Vidanjarea se prestează de obicei pe baza unui contract și presupune efectuarea serviciilor de desfundare și curățare periodică a canalizării.

Serviciile oferite de firmele de specialitate sunt:

– desfundarea canal;

– defundare și curățare canalizare;

– spălarea tubulaturii canalelor;

– întreținerea reței de canalizare;

– decolmare canale;

– vidanjare ecologică;

– vidanjarea apelor uzate;

– curățarea depunerilor de nisip;

– curățarea decantoarelor etc.

Tehnologia este mereu în curs de dezvoltare, iar domeniul sănătății și a curățeniei nu se lasă mai prejos. Desfundarea și curățarea canalelor și a întregii canalizări reprezintă primul pas, etapa de bază, în crearea unui mediu mai sănătos și mai curat. O rețea de canalizare îngrijită și curățată periodic va face diferența dintre un oraș sănătos și unul bolnav, dintre o locuință prosperă și una nesănătoasă.

Curățarea și dezinfectarea propriei băi, folosirea diferitelor substanțe de desfundat chiuvetele și vasele de toaletă au efect doar la suprafață; un sistem de canalizare murdar va produce mirosuri neplăcute și va dezvolta o multitudine de bacterii și viruși, care vor combate toate dezinfectantele și produsele chimice pe care oamenii le folosesc în propriile băi. De aceea este foarte importantă desfundarea și curățarea periodică a întregului sistem de canalizare.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.