De ce loviti in Gyuri Pasc? A fost un om normal!

Cine sunt cei care scriu articolele acestea prin care denigreaza oamenii, chiar si dupa ce au trecut dincole?

Articolul acesta nu arata decat cat de conflictuale si confuze sunt convingerile prin filtrul carora priveste autorulacestui articol viata lui Gyuri Pascu. Sa sugerezi ca Gyuri Pascu a fost prostit sau manupulat de invataturile unuia sau altuia mi se pare o aberatie, o ofensa adusa la adresa lui Gyuri. Ei chiar nu l-au auzit pe Gyuri Pascu vorbind niciodata?

Eu am urmarit cateva emisiuni in care el a vorbit si mie mi s-a parut unul dintre cei mai lucizi oameni din Romania. Alegerile legate de alcool, fumat si a nu merge cand trebuie la medic tin de fiecare si nu trebuie sa faci parte din nici un „cult” ca sa nu mergi cand trebuie la medic. Majoritatea oamenilor din Romania nu merg la medic cand ar trebui si nici chiar medicii nu merg la medic cand ar trebui.

Nu stiu cine a fost acest maestru Dang, n-am auzit niciodata de el, dar faptul ca preda despre lumina si conectarea cu ea si faptul ca spunea ca multe dintre bolile fizice sunt de fapt boli spirituale pare a fi un om ok, nu stiu ce filozofie promoveaza in scoala lui, cat de benefica este.

Gyuri Pascu si secta

Nimeni nu poate forta pe nimeni sa nu mearga la medic. Folosirea cuvantului cult in acest context mi se pare exagerata si de rea intentie. Daca eu am facut o anumita facultate unde am studiat despre dieta devin ei vinovati daca eu am decis sa mananc fara zahar? A fost alegerea mea, ei au prezentat o informatie si eu am decis ce sa fac.

Presa ar trebui sa fie obiectiva, nu sa contorsioneze informatiile din dorinta de senzational si faima. Lumina despre care se vorbeste, despre care autorii par a nu avea habar, este lumina despre care si Isus vorbea si cu care si Isus vindeca. Este lumina din invataturile crestine. Mai mult decat atat, acesti autori nu au auzit de faptul ca infarctului miocardic nu-i pasa daca esti pe medicatie sau nu? Sau ca mortii nu-i pasa daca vine dupa un adult sau un copil? Are logica ei pe care noi nu o intelegem sau refuzam sa o intelegem.

Poate ca Gyuri ca si suflet a decis sa iasa din aceasta viata, poate ca si-a invatat lectiile si si-a atins scopurile. Ce-ar fi sa acceptam moartea ca pe a alegere la nivel de constiinta superioara si sa nu mai intinam amintirea celor care au trecut in nefiinta? Toata iubirea si respectul pentru sufletul frumos care a fost omul Gyuri Pascu.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.