De ce Metro va da faliment?

Faliment metroDintre toate mall-urile, supermarket-urile, si alte super mega complexe destinate shopingului prin care am fost in romania, METRO are cele mai mari sanse sa dea faliment.

De ce risca METRO sa dea faliment?

– au politici si reguli invechite

– interzic accesul copiilor sau te pun sa completezi niste hartii stupide (eram cu fetita mea de 2 saptamani si mi-au spus c anu am voie in magazin, pentru ca daca alearga si strica ceva)

– nu stie sa isi respecte clientii (am fost in weekend sa imi cumpar ceva si am avut senzatia ca fac eforturi sa ma supar si sa plec fara sa cumpar )

– poti sa faci cumparaturi doar cu legitimatie METRO, iar ca sa obtii acea legitimatie iti cer actele in original, nu accepta copii, mie nici macar la primarie sau la finante, fortele de munca nu imi cer actele in orginal cand trebuie sa depun un document, iar la METRO pentru o legitimatie stupida iti cere o multime de acte in original.

– salariatii METRO sunt slab pregatiti pentru ca sunt foarte prost platiti, nu o sa aiba angajati de calitate daca nu ofera salarii adecvate.

Eu am 3 firme diferite pentru care cumparam in METRO, am avut foarte multe experiente neplacute in METRO inca de la inceput, am devenit clientul lor inca de cand aveau primul magazin METRO la Otopeni. Dar pentru felul care s-au purtat cu mine, si m-au trimis de 3 ori acasa dupa acte, absolut inutil, promit sa numai cumpar nimic de la METRO si o sa sfatuiesc pe toata lumea sa evite metro, este concurenta pe piata sunt multi altii care ofera servicii de calitate  mai buna si preturi mai bune decat METRO.

 

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. nici felul in care e asezata marfa pe rafturi nu imi place.

  2. mai bine cumperi de la Kaufland decat de la Metro .

  3. Oricum ar fi, rămân cu Real-urile cei din Metro Group și nu duc lipsuri.
    Metro e până la urmă pentru firme, aprovizionare… Real-ul e mai pentru cumpărătorul obișnuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.