De la CE la CINE suntem ???

Corpul uman este construit pe baza numarului de aur-viu, adica sirul lui Fibonacci. El este aparent dens pentru ca stiinta postuleaza clar ca atomii sunt goi pe dinauntru.

– ADN-ul reprezinta Cartea Vietii iar clarvazatorii (ex. Valentina de la Iasi) pot „citi” acolo toate informatiile legate de om pana la nivel de celula.

– Noi ne-am insusit doar educatia despre materie, neluand in calcul ca exista si alte lumi, extraterestrii, aura umana etc. Sotii Kirlian au pus in evidenta, in urma cu cateva decenii, aura umana=aceasta realitate nevazuta ochiului fizic. Educatia materialista blocheaza mecanismele ADN-ului a. i. la un moment dat uitam de partea spirituala.

– PSIHOFONIA este o tehnica fondata in anul 1960 si studiaza cu ajutorul frecventelor modul de a comunica cu lumea de dincolo.

– Dupa ce ne incheiem existenta terestra vom ajunge intr-un plan corespunzator faptelor savarsite aici. Poti ajunge in „Rai” doar daca ai fost un om virtuos. Totul functioneaza dupa Legea karmei.

– Raymond Moody a socat lumea medicala cu subiectul legat de viata de dincolo de moarte, prezent in cartile sale celebre. Si Gabi Cotabita a sfidat stiinta medicala, creierul lui nesuferind vatamari ireversibile. Deci, desi pacientul este in moarte clinica, creierul sau este activ si se pot vedea perceptiile lui fata de celelalte planuri multidimensionale si fiintele spirituale prezente in ele. Acesti pacienti pot intra in vietile lor trecute sau viitoare. O astfel de experienta te poate schimba fundamental in a fi MAI BUN, iar schimbarea se produce in ADN.

– Indreptati-va atentia catre VIITOR, pentru ca ne asteapta un 2017 FENOMENAL !!!

MASINA SAU AVION

VA MULTUMIM !

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.