Dedicatie pentru bozgorul Laszlo Tokes

Bozgorul Laszlo Tokes a declarat recent ca „Ziua Nationala a Romaniei este considerata zi de doliu pentru maghiari„, iar pentru aceste cuvinte eu nu pot decat sa regret ca Ceausescu nu l-a impuscat in ’89 ca sa-i scape pe romani de acest monstru.

O mica dedicatie de la mine: muie laszlo tokes

Parazitii-De ziua ta

O sa va placa si asta.

De la voi?

poza via timesnewroman.ro

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

5 Comentarii

 1. MUIE unGAYria!

  ps : cand intri pe mess da-mi un buzz si adu-mi aminte de miniprix te rog, vreau sa -ti zic ceva.

 2. Strict pentru Tokes eu am doar să-i spun: „Haljat meg hanaysban”, declaraţie „de bine” pe care i-am mai făcut-o în repetate rânduri pe blogul meu.
  Pe de altă parte, acea declaraţie i-o dedic când spune un neadevăr or… acolo a spus un adevăr.
  Din punctul lor de vedere, al ungurilor, ei pe 1 decembrie au pierdut Ardealul. Aşa cum şi pentru noi momentul pierderii Bucovinei de Nord este o zi de doliu.
  Şi, crede-mă, că dacă în Ucraina s-ar muta ziua naţională în data în care au luat Bucovina de Nord de la noi, la fel ne-am simţi şi la fel am spune.
  Încearcă pe viitor, dacă nu-ţi cer prea mult, să judeci din ambele puncte de vedere şi să nu te mai arunci în declaraţii impulsive.
  Nu mă înţelege greşit, eu stau printre unguri, aud maghiară zi de zi când ies diin casă. Şi mie mi-s dragi ca o casă aprinsă. Totuşi, pe de altă parte, am şi prieteni unguri care au o atitudine indiferentă pentru Tokes sau UDMR sau, în general, istoria ultimului secol a tărâmului transilvan. La urma urmei, ăştia suntem şi dacă vreau să-i înjur pe unguri, înjur anumiţi unguri şi doar atunci când o merită, nu înjur ca să mă aflu în treabă.
  Ziua naţională e a noastră, a românilor şi-ar trebui să fim uniţi şi mai puţin veninoşi măcar în acea zi.
  Sănătate.

  • Am inteles ce vrei sa spui si o sa tin cont de sfaturile tale pe viitor, insa Laszlo Tokes reprezinta ROMANIA in Parlamentul European! Scuza-ma, dar sa fii deputat din partea ROMANIEI si sa vii cu astfel de declaratii mi se pare un gest ce nu trebuie trecut cu vederea.

   Vroiam sa spun mai multe, dar am dat de spusele lui Bogdan Diaconu, vicepresedintele PC, care reflecta exact ce doream sa adaug:

   „Ziua în care Laszlo Tokes a ajuns în Parlamentul European să ne înjure de la tribuna unui mandat oferit de această ţară este o zi de doliu pentru România. La fel este şi ziua în care PDL l-a susţinut pe Laszlo Tokes să fie vicepreşedintele Parlamentului European, funcţie pe care o foloseşte ca să deplângă Marea Unire şi să-i ponegrească pe români, cei mai toleranţi din Europa cu minoritatea maghiară. Doliu este şi ziua în care preşedintele României Traian Băsescu l-a decorat pe Laszlo Tokes cu Steaua României în grad de Cavaler.” via

 3. Pingback:Ieri, Azi si Maine. « A place to rest my head..

 4. Recomand cartea „Quinta sparta” de Pavel Coruţ. Se precieaza intr-o pagina cateva functii pe care le-au avut Iliescu, Mazilu, Gorbaciov si Tokes in Decembrie ’89 (nu imi place sa spun Revolutie la o imparteala de granite). Tokes de fapt a fost (si cred ca este in continuare) agent AVO , la fel cum e SRI la noi. Cred ca deja ati inteles cu ce se ocupa baiatu’ in Parlamentul European, mai ales ca doreste autonomia Tinutului Secuiesc, nu doreste stabilirea unor relatii de colaborare cu restul romanilor.
  Eu traiesc printre maghiari in Oradea si ma inteleg cu toti prietenii de aceasi varsta, cu cei trecuti de 40 de ani am avut unele incidente, dar totul s-a terminat cu bine. Cel mai bine ar fi sa ne interesam cine/ce/cum si atunci am afla de unde a pornit aceasta ura intre noi.

  Numai bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.