Doar multumesc

Probabil te vor coplesi mesajele, munca si agitatia de azi, inainte de relaxarea de maine asa ca am sa fiu foarte scurt.

Multumesc din suflet pentru fiecare email deschis, like pe facebook sau share, carte sau curs cumparat, eveniment la care ai participat, pentru ca ai dus vorba mai departe si pentru ca ai facut orice, oricat de mic, pentru ca tribul Alfa sa poata creste si sa ajunga la urechile si in inimle oamenilor.

Iti doresc multa sanatate, energie, putere sa iti duci la indeplinire toate visurile si viziunea pe care o ai.

Mie imi este clar ca nimeni pe acest pamant nu poate reusi de unul singur in ceea ce face.

Chiar daca unul dintre noi e bogat, sanatos, fericit, cu o familie plina de iubire si prieteni si succes, ce va face acel om daca iese din casa lui intr-o lume plina de saracie, boala, suferinta, violenta si depresie?

Succesul nu poate exista fara ca lumea intreaga sa fie un loc in care sa putem convietui in prosperitate, armonie si fericire.

Vreau sa stii ca pentru asta muncim toti, cei din comunitatea Alfa si cred ca mesajul asta este in spiritul sarbatorilor.

Inca odata multumesc si o viata asa cum ti-o doresti.

Cu drag
Pera No vacovici

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Foarte bine scris, totul este adevarat. Apreciem si noi ca inca sunt oameni care sunt capabili sa recunoasca faptul ca nu pot face ceva pe cont propriu in apoape nicio situatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.