Fani Facebook pentru pagina de Facebook

Fani Facebook

De cateva saptamani mi-am facut o pagina Facebook pentru site-ul meu si numarul fanilor nu creste asa cum m-am asteptat. Am o crestere de aproximativ 10-30 de fani zilnic si cei care intra pe site dau foarte greu LIKE, chiar daca pe site intra foarte multi.

Am cautat, asadar, o rezolvare pentru aceasta situatie . Eu am nevoie de cat mai multi fani Facebook pentru pagina mea asa ca am cautat pe Google „fani facebook”. Am gasit un site interesanta, TRAFEX, unde se pare ca pe langa faptul ca pot face aduna pagina ta mai multi fani facebook pot obtine si +1 Google, urmaritori Twitter, vizualziari pentru clipul de pe Youtube si mai mult trafic.

Poate nu este exact ceea ce cautam, dar cred ca majoritatea celor care au un mic nu mai au nevoie de nimic. Pe acest site gasesti tot ce ai nevoie pentru a promova site-ului in retelele de socialiazare. Oricum, faptul ca imi pot creste numarul fanilor Facebook foarte usor este un real ajutor.

Faptul ca cei care dau like sunt sau nu reali poate nu conteaza deoarece daca intereseaza doar ca atunci cand cineva va vedea vizita pagina Facebook a blogului tau iar ea va avea 3-4 sute de fani sa dea like cu incredere. Daca avea 30 in nici un nu va fi atras da dea un like!

Recomand cu placere acest sistem online de facut fani Facebook.

Sa nu uit, este un site dedicat romanilor asa ca pe langa toate cele , utilizatorii sunt romani pentru pagina facebook.

Preluare descriere:

Trafex.info este singurul site dedicat in totalitatea romanilor ce are la baza un sistem prin care iti poti mari numarul fanilor Facebook, urmaritorilor Twitter, vizualizarilor Youtube, vizitatorilor si celor care dau +1Google.

Ideaa siteului in legatura cu fani Facebook este urmatoarea:

-iti faci cont pe site, primesti 50 de credite

-dai like altor pagini Facebook listate pe site si primesti credite.Se primesc intre 1 si 5 credite pentru fiecare like dat

-iti listezi si tu pagina Facebook si setezi cate credite oferi celui ce va da like.Poti seta intre 1 si 5 credite.

-poti strange credite si din celelalte surse: autosurf, follow, +1, view

cu cat activitatea pe site este mai mare cu atat nuamrul fanilor Facebook ai paginii tale va creste!

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Trebuie sa ai update-uri relevante, care sa ofere o oarecare satisfactie fanilor tai, nu trebuie sa o lasi sa se puna praful pe ea, trebuie sa cauti sa stabilesti un dialog, astfel incat sa te folosesti de resursa umana ce iti urmareste update-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.