Fii cel mai bun taximetrist

Noul tau job este unul in taximetrie, dar problema e ca nu cunosti foarte multe informatii legate de aceasta meserie? Te-a pus pe ganduri titlul si prima fraza? Stai linisitit, nu m-am apucat de taximetrie, nu imi schimb jobul si nu fac recomandari pentru ca tu sa iti schimbi meseria. Dar totusi poti cocheta cu meseria de taximetrist, acum nu trebuie sa-ti mai faci griji, doar din fata calculatorului poti invata tot ce tine despre ea si doar cu ajutorul unor jocuri taxi.

Astfel vei intelege absolut tot ce e necesar sa cunosti despre aceasta meserie si astfel deja iti vei face o oarecare vechime in domeniu. Dar ca sa poti de devi un sofer de taximetrie trebuie sa exectuti foarte bine parcarile si in locuri grele uneori. Se stie in general ca foarte multi soferi isi fac griji in efectuarea parcarilor, dar nici aceasta nu mai este o problema, poti invata sa faci parcari cu ajutorul unor jocuri parcari. Ele te vor ajuta sa iti perfectionezi modul in care parchezi astfel si aceasta problema este eliminata.

Pe langa condus si parcari tot ce mai trebuie sa inveti pentru meseria de taximetrist este harta orasului. Totusi nu trebuie sa iti faci griji nici din aceasta privinta deoarece cu ajutorul unui gps vei putea cunoaste cu exatitate toate adresele din oras. In plus pretul gps-urilor este intr-o continua scadere, astfel achizitionarea unui nu trebuie sa fie o problema, mai ales ca il poti folosi si atunci cand nu esti la servici.

Acum, nu iti mai ramane decat sa te duci la noul job, unde vei da un randament excelent din prima datorita antrenamentului. Spor la facut bani si la comunicarea cu clientii, comunicarea fiind unul din cele mai grele lucruri. Daca ai clienti multumiti, atunci vei avea mai mult de castigat.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.