Fratele geamăn a lui Mr Bean

Acum un an l-am cunoscut pe fratele geamăn a lui Mr Bean.

Așteptam Ratb-ul. Intreb:

-Merge spre Obor?

Mr Bean:

-Da, urcă!

In Ratb, Mr Bean se intoarce spre mine si spune:

– Merge la Iancului asta, dar nu am vrut să te las să stai in ploaie! Cobori cu mine la Iancului si iei de acolo spre Obor. ( pauza 2 minute) Nenorocitii astia de doctori… te duci cu bilet de trimitere, cer bani. Peste tot Bani. Am umblat azi prin tot Bucurestiul. Unde sa ma mai duc? Ca si la Colentina sunt niste nesimtiti. Toti vor sa se imbogateasca! Să pui gluga pe cap!

Ajungem la Iancului. Il intreb ce iau spre Obor, dar Mr Bean parea nesigur. Intreb un individ.

fratele lui mister bean

Mr Bean ( catre mine) :

-Foarte bine ca nu ai incredere. Asa erau si colegii mei de la scoala, se luau cu totii dupa moaca mea. Dar i-am facut sa aiba incredere si sa copieze de la mine la examene! Nici mama, nici tata n-au avut. Frate-miu lucreaza in televiziune si are opt clase, iar eu cu nu stiu cate diplome nu gasesc loc de munca. Pune-ti gluguța, că mâine poimâine o să te îmbolnăvești ca mine! Țin minte că m-am dus la o domnișoară doctor, așa micuță ca tine și brunețică tot ca tine și rîdea mereu, așa ca tine, zâmbăreață ca tine. Cred că râdea de moaca mea.

A venit Ratb și m-am urcat, iar Mr Bean a luat-o in alta directie. Un gentleman, a stat cu mine in ploaie pana mi-a venit masina :))

Ziceți voi,nu e un om simpatic?

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.