HostX.ro – Domenii .eu la 3,99 euro/an si .info la 5,99 euro/an

Cu toate ca zilele acestea zapada este in mare suferinta, privind in perspectiva, cateva zile pe partiile de schi alaturi de prieteni sunt nepretuite. Cum toate lucrurile bune au si un sfarsit, gaura din bugetul personal va deveni vizibila la intoarcerea acasa. Acesta este momentul in care reducerile si promotiile pot fi apreciate la adevarata lor valoare.

In plus, exista o legatura stransa intre schi si web hosting: orice schior trebuie sa aiba un blog in care sa isi prezinte performantele si de ce nu, sa ilustreze vizual aventurile personale pe partiile de schi.

Avand cunostinta de acest principiu, echipa HostX.ro a scos la bataie 2 oferte interesante: domenii .eu (3,99 euro/an + TVA), respectiv domenii .info (5,99 euro/an + TVA).

Si pe partea de web hosting cei de la HostX.ro au 2 promotii interesante :

Switch – 18 luni gratuite : intre 6 si 18 luni gratuite (in functie de intervalul de plata ales) pentru orice abonament de web hosting achitat pentru minim 12 luni sau  1+1: un abonament de gazduire web gratuit suplimentar pentru orice comanda achitata pentru minim 12 luni.

Nu este de ignorat ca pentru orice comanda de gazduire web pentru 24 de luni puteti solicita un domeniu .eu sau .com gratuit!

Promotiile sunt valabile pana la 01.03.2011.

HostX.ro ofera servicii de web hosting pentru mai mult de 11.000 de domenii. Oferta HostX.ro include abonamente shared si reseller hosting cu trafic necontorizat pe platforme Linux sau Windows, VPS-uri si servere dedicate. Suportul tehnic este oferit 24×7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

5 Comentarii

 1. Pingback:HostX.ro – Domenii .eu la 3,99 euro/an si .info la 5,99 euro/an - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Numai promotii nu au cei de la hostx.ro . In primul rand aseara am luat de la godaddy un domeniu.info cu aproape un dolar , si nu era nici o oferta . Numai zic ca cei de la hostx sunt resseleri , si ei nu detin un centru de date asa cum se lauda 🙂

  Un scurt research pe net si aflii cum sta treaba cu ei .

 3. Vorba lui Chinezu.eu: cine te cauta pe .eu? Nimeni, toti romani cauta mai mult pe .ro

 4. @Copilu de Lego – Daca ar fii fost asa fii sigur ca , Chinezu si-ar fii tras si el domeniu.ro . Numai ca numai gura e de chinezu , asa se lauda si acum ceva timp ca e omul lui Victor Ponta , ca el face si el drege , pe cand e un nimeni . Nici bani de domeniu.ro nu are si o arde pe un domeniu de 1 euro :))

 5. mai bine iti iei un com si termini povestea
  este greu sa urci cu asemenea domenii
  com este som

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.