Interioare care imbratiseaza frumusetea gresiei si faiantei de la DAVIDEO

Lumea fascinanta a gresiei si faiantei este umpluta cu o gama fermecatoare de culori, modele, stiluri, finisaje si, desigur, texturi. Materialul pe care il alegeti pentru placa de pardoseala poate determina de multe ori mult mai mult decat estetica, si trebuie sa luati in considerare aspecte cum ar locul in care va fi utilizata, bugetul la dispozitia dumneavoastra si uzura pe care va asteptati sa o indure. In timp ce lemnul si podele din piatra sunt adesea optiuni populare in casele moderne, exista un alt clasic atemporal: placile de gresie si faianta UNDEFASA.

Gresia si faianta UNDEFASA exista pe piata inca din anul 1967 si faptul ca acestea sunt facute complet in mod natural este un plus. Pe langa faptul ca aceasta adaugacaldura si eleganta interioarelor, placile de gresie si faianta UNDEFASA aduc un sentiment de unicitate si ofera , de asemenea, unui interior modern, un aspect mai intemeiat si mai elegant. Acest lucru se datoreaza tehnologiei Inkjet, pe care compania o utilizeaza la procesul de fabricatie. Printre caracteristicile speciale oferite de aceasta tehnologie se numara si o mare varietate de piese, o imprimare pana la marginea de sprijin si pe suprafete denivelate si o inalta definitie. Aceste dale unice pot fi achizitionate la cel mai bun pret de la DAVIDEO, cel mai important distribuitor din Romania.

gresie faianta

Dormitoare confortabile si elegante

Cel mai adesea gresia si faianta este folosita in bucatarii clasice sau in curti centrale si spatii in aer liber pentru a le da un aspect mai duios. Dar acum puteti monta aceste dale superbe in dormitor precum si sa-l transforme intr-adevar intr-un sanctuar personal confortabil, relaxant si fermecator. Dalele nu vin doar intr-o gama larga de nuante, dar, de asemenea, finisajul poate varia de la aproape nimic la elegant lucios. Stilul dormitorului nu este o problema, si functioneaza bine chiar si intr-un dormitor minimalist atunci cand sunt utilizate in mod corect.

Bucatarii cu gust!

Bucataria este o alegere evidenta pentru gresia si faianta Undefasa, iar daca aveti un stil mediteranean, rustic sau chiar si elegant, atunci aceasta este intr-adevar o optiune distractiva. Gresia este destul de durabila, iar cei ce au folosit-o vor garanta pentru faptul ca un produs de calitate va dura foarte, foarte mult timp. Dar cuvantul cheie aici este „de calitate”, si este intr-adevar o sarcina grea chiar si pentru un profesionist de a analiza calitatea placilor de gresie cu precizie. Cea mai buna cale de iesire din aceasta situatie dificila este de a cumpara gresia de la un vanzator de renume, precum DAVIDEO

Bai ce uimesc

Gresia si faianta din baie cu siguranta este o miscare extrem de inteligenta pentru persoanele care au ca scop recrea ambiantei unui spa de lux. Undefasa ofera ceva complet diferit de restul producatorilor cu nuante calde, perfecte pentru mai multe stiluri. Avand in vedere ca tigla este destul de poroasa, o etansare in mod corespunzator devine si mai importanta in baie.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.