Intra in concurs si castiga o Dacia Duster

concurs dacia dusterDaca de cand sa lansat Dacia Duster in romania ai inceput sa tanjesti dupa un Duster al tau, acum ai ocazia sa pui mana pe unul. Daca te intrebi cum, este foarte simplu te inscrii la concursul facut de  Pintilie Broker de Asigurare urmezi pasi recomandati pe pagina de Facebook, si astepti cuminte sa vina acasa cun un Duster.

Cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate, compania de asigurari RCA Pintilie Broker de Asigurare organizeaza un concurs care are ca premii potentiale un numar total de 5 autoturisme Dacia Duster. La acest concurs poate participa orice persoana cu varsta peste 18 ani, care este detinatorul unei asigurari RCA. Pentru a participa, concurentii trebuie sa acceseze pagina de Facebook a campaniei si sa completeze toti pasii procesului de inscriere.

In functie de numarul de participanti premiile finale ale campaniei pot ajunge la un numar maxim de 5 masini Dacia Duster. Dupa ce se inscriu intre 200.000 si 399.999 de participanti atunci se va acorda cel putin un autotusim. Apoi, la fiecare alti 200.000 de pricipanti se mareste premiul final cu inca un model Dacia Duster. In cazul in care numarul total de participanti se va situa sub cifra de 200.000, atunci castigatorul va fi premiat cu 1000 de litri de combustibil.

In afara de aceste premii toti participantii la concurs vor primi cate un voucher de 20 de lei care poate fi folosit pentru achizitioarea unei asigurari RCA. Participantii care inscriu cel putin 5 prieteni in concurs, au sansa de a castiga alte 54 de premii secundare in bani sau in vouchere. Pana in momentul actual sunt inscrisi un numar de aproximativ 6000 de pariticipanti, iar concursul se va incheia la data de 15 decembrie 2011.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.