Joaca-te cu camionul

Cati dintre noi vor avea sansa sa conduca un camion adevarat? Evident, foarte putini. De aceea, jocurile cu camioane pot fi un surogat care sa aduca fiecaruia un sentiment oarecum asemanator aceluia pe care il simt in acest moment cei ce se afla la volanul unui camion, pe soselele lumii.

Parcheaza camionul

Ce provocare mai mare pentru un sofer, decat parcarea unei masini? Ei bine, parcarea camionului! Cine reuseste sa parcheze camionul, acela intr-adevar este un bun sofer. Pana la proba concreta, aveti sansa practicii in jocurile cu camioane.

Camionul de marfa

Daca atunci cand erai mic te-ai visat conducand un camion de mare tonaj, dar acest lucru nu s-a intamplat, nostalgia aceasta poate fi vindecata pe internet, acolo unde nu putine sunt jocurile cu camioane de transportat marfa. Va trebui sa incarci marfa, sa o livrezi la timp si in conditie excelenta, fiind platit pentru asta, adunand puncte. Cu fiecare drum reusit, satisfactia este unica.

Camion de curse

Cine se uita la televizor la competitiile unde se intrec camioanele si i-ar placea sa faca parte dintr-un asemenea eveniment, poate incerca acest lucru la o scara mai mica si mai putin realista, insa plina de acelasi fel de adrenalina. Foarte multe site-uri ofera jocuri cu curse de camioane. Poti cuceri titluri pe care le poti apara mai apoi, iar punctele te ajuta sa iti imbunatatesti camionul din punct de vedere tehnic.

Camion militar

Jocurile cu camioane militare incearca, sa imite atmosfera dintr-un teatru de operatii. Conducand in mod virtual un asemenea vehicul, printre misiunile tale se vor afla transportul de armament, militari sau chiar mici masini de razboi. Medicamentele, de asemenea, trebuie transportate celor raniti, toata actiune din fata calculatorului transformandu-se intr-una de suspans atunci cand esti presat de timp.

Tunning pentru camion

In fiecare an se organizeaza in lume concursuri de frumusete pentru camioane. Acestea presupun o analiza atenta a tunningului realizat asupra camionului. De putin timp, o asemenea competitie exista si in tara noastra. Jocurile cu camioane s-au adaptat si ele, astfel ca cine acceseaza site-urile cu jocuri online poate opta si pentru un astfel de test al imaginatiei. Cel mai frumos design va fi premiat.

Fie ca esti pasionat de camioane, fie ca iti doresti doar sa iti petreci cateva minute relaxandu-te cu un joc online, aceste jocuri camioane sunt perfecte deoarece te transpun virtual in niste situatii, antrenandu-ti imaginatia si oferindu-ti detasarea de ceea ce te streseaza.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.