M-am trezit cu sentimentul unei pierderi importante

M-am trezit cu sentimentul unei pierderi importante. De cand ma stiu, cand mi se întâmpla ceva rau, ma trezesc in dimineata urmatoare, deschid ochii si am un gol in suflet. Reacția este mereu aceeași, închid ochii strâns si incerc sa adorm la loc, in speranța ca, atunci cand ma voi trezi din nou, lucrurile vor sta altfel, mai bine. Nu funcționează niciodată!

Atunci începe lupta depășirii episodului urat. Si ce lupta!

Dintr-o prostie de moment, am greșit unei persoane dragi. Am facut-o din impuls, fara sa ma gândesc foarte mult la consecințe. Ulterior, am realizat tâmpenia dar, se pare ca a fost un pic prea tarziu.

Eu am multe feluri de a fi, ma mulez pe orice situație, insa atunci cand vine vorba de oameni dragi, sunt eu 100%, cu bune si rele. Si nu sunt cea mai buna varianta a mea, recunosc. Dar oamenii dragi mie trebuie sa ma vadă cu totul, bune si rele, asa cred eu ca este normal. Nu exista oameni perfecti, toti greșim, ideea este de lecție invatata. Si eu sunt un elev bun, am grija sa nu greșesc NICIODATĂ de doua ori la fel. Asta m-a format ca om. Se pare, insa, ca mai am de lucru.

Accept cu greu o persoana pe langa mine, e un soi de protectie, oamenii au tendința de a-ti face rau, cu sau fara voie, am invatat asta in timp.

Neputința mea de a convinge persoana căreia i-am greșit ca pot sa îndrepta tot si ca am nevoie de o singura sansa, m-a facut sa imi reconfigurez tot, priorități, atitudine si teluri.

Mie nu imi trebuie admiratie si apreciere de la 1000 de necunoscuți, atâta timp cat nu o am de la cei dragi. Nu vreau N complimente si X discuții fara rost, atâta timp cat nu vin si nu le port cu oamenii mei.

Cumva, in ultimele luni, mi-am schimbat stilul, am uitat cum sunt si am devenit un soi de superficiala care greșește nemotivat cand nu trebuie. Lucrurile se vor schimba radical, pentru ca mie nu imi plac pierderile, sentimentul este covârșitor. Azi am pierdut un om drag, va trebui sa ma obișnuiesc cu asta. Deznodământul nedorit imi aparține 100%, ceea ce înseamna ca, undeva, trebuie sa schimb ceva, pentru ca, foarte rar, întâlnesc oameni pe sufletul meu si pierderea lor este dureroasa.

Glumele, caterinca si lejeritatea discuțiilor nu ma caracterizează, eu sunt un altfel de om si, cumva, va trebui sa revin pe drumul meu. Păcat ca a trebuit sa pierd ceva ca sa imi dau seama de asta!

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.