Mesaj de la Andreea Balan

Dupa ce acum cateva zile am scris un articol despre Andreea Balan, unde majoritatea fanilor m-au injurat pentru ce-am zis, acum a venit randul cantaretei sa le scrie tot lor, pe un forum dedicat mega-super-vedetei:

Dragii mei,
Sunteti foarte draguti ca imi luati apararea si cred ca ar trebui sa va explic cateva lucruri. As vrea sa intelegeti mai bine ca nu e vorba daca merit sau nu o anumita suma pentru un concert ca sa puteti explica si la alti nestiutori ca cel care a scris articolul.
– In general onorariul artistilor se stabileste de managerii acestuia in functie de cererea pe piata. Daca un artist e cerut , normal ca i se creste pretul, daca nu e cerut, i se scade.
– Sunt unii artisti care au bani din alte surse si isi cresc pretul intentionat pentru ca nu doresc sa aiba multe concerte, sau altii care au un pret sub valoarea lor dar cu intentia de a avea foarte multe evenimente.
– Din pretul stabilit, se da un comision de 5% sau 10% celor care organizeaza sau celor care aduc artistul le eveniment.
– Apoi, in majoritatea cazurilor, procentul de 30% merge la impresar si manager.
– Apoi, un alt procent merge la casa de discuri, in functie de cat si-a negociat fiecare (eu de exemplu am 5 %).
– Dupa care imi platesc echipa numeroasa si talentata. (Unii artisti au mai putini dansatori….)
Deci nu as vrea sa mi se creeze o imagine de lacoma si fitzoasa, ca muncesc foarte mult si la final imi ramane si mie de o gogoasa :lol:
Pentru mine, nu banii sunt scopul meu ci calitatea spectacolelor pe care le ofer publicului si prefer sa am o echipa manageriala, de scena etc. numeroasa dar multumita si bine platita ca spectacolele mele sa fie cele mai frumoase.
Va pup.

Gogoasa, gogoasa, dar vad ca iese cu plasele pline din magazine si nu conduce orice masina. 😛

Citesc pareri despre raspunsul dat, daca aveti.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.