Montaj aer conditionat

montaj aer conditionatAcum vreo 4 ani cand mi-am cumparat aer conditionat, am avut o surpriza foarte neplacuta, la magazin scria mare ca este inclusa in pret si montajul, si ca trebuie sa sun pentru programare la  firma ce asigura montajul, si sa nu fac montajul singur pentru ca pierd garantia, vanzatoarea spunea ca in maxim o saptamana am aerul conditionat montat si functional.

Toate bune si frumoase, dupa ce platesc ma duc bucuros acasa, era o caldura ucigatoare (era prin iunie) si abia asteptam sa am un aer conditionat care sa recorasca apartamentul, si sun la firma ce asigura montaj aer conditionat sa imi fac programarea, dar tot primeam ocupat sau nu raspundea nimeni, dupa cateva ore de incercari reusesc sa obtin un alt numar de telefon si sun din nou, si cand mi-au facut programare sa cad traznit, ma programasera pentru luna octombrie,  de-a dreptul stupid, atunci nu as mai fi avut nevoie de aer conditionat, oricum afara se racorea, omul de la telefon era relaxat, firma oricum incasase banii pentru montaj, si avea la el si cateva accesorii pe care nu a dorit sa mi le dea (suporti, suruburi si alte accesorii).

In prima faza m-am enervat cumplit, dar apoi am inceput sa cuat pe net o firma care sa poata sa faca montaj de aer conditionat prin anunturile din ziar, pe net nu gaseam nimic din orasul meu, si am avut surpriza sa constat ca mai toate firmele erau supra aglomerate si nu aveau timp pentru un alt montaj. Sincer nu am inteles de ce nu angajau un om pe perioada determinata sa ii ajute sa faca mai multe lucrari de montaj aer conditionat, dar in fine fiecare cu strategia proprie de dezvoltare a afacerii.

Pana la urma am reusit sa imi montez prin relatii aerul conditionat, a trebuit sa cumpar suporti si accesorii inca o data, chiar daca ii platisem o data la magazin, am pierdut si garantia, dar norocul meu ca aerul conditionat merge inca, oricum cei care mi-au montat aerul conditionat erau specialisti. Bineinteles ca puteam sa le fac reclamatie la OPC si mi-as fi recuperat banii, dar am preferat sa nu pierd timpul, iar daca respectivii plateau o amenda eu nu castigam nimic.

Acum sunt multe firme care fac montaj aer conditionat foarte repede, unele o fac chiar in aceeasi zi. Asta vara am cumparat un aer conditionat pentru la firma si pana seara a fost montat si functional.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.