O tentativa de manifestatie populara sortita esecului

Am primit pe facebook invitatie (o poti vedea mai jos) de a participa la o manifestatie populara, din punctul meu de vedere sortita esecului, probabil e opera unor romani revoltati care si-ar dori sa se constituie intr-o structura politica noua probabil sub numele de Uniunea Românilor Național-Creștini *Totul pentru Neam și Țară.

E foarte greu sa pornesti un partid nou, e foarte greu sa aduni oameni sa-ti sustina o idee atat de abstracta cum este cea din manifestul de mai jos, e greu sa scoti oamenii in strada, dar este si mai greu sa ii faci sa te voteze. Pentru un minim succes ai nevoie de o personalitate puternica, cunoscuta cu mult sarm si o charisma puternica, drept dovada si pentru Basescu este foarte greu sa faca un partid nou cu sanse reale de reusita, a incercat si Monica Macovei si a ajuns un esec.

Iar pentru o manifestatie in care sa atragi multi oameni este nevoie de o idee de forta, uite cati oameni si cum au reusit sa stranga o masa critica cei de la Uniti Salvam.

uniti salvam

Mai jos aveti textul primit de mine

Deoarece după 1989, s-au distrus și s-au înstrăinat majoritatea Proprietăților Neamului nostru român de către Grupurile POLITICIANISTE, și actuamente fiind în Instituțiile actualei Statalități Române, avem deplina cunoaștere că suntem :
**SĂRĂCIȚI și BATJOCORIȚI de NEMERNICI !!**
precum și că acest fapt este posibil a exista doar și numai :
**Fiindcă nu suntem UNIȚI iar țara GEME de LINGĂI și LAȘI !!**

În consecința Stării de Fapt este imperios necesar de a realiza :
**Uniunea Românilor Național-Creștini *Totul pentru Neam și Țară*

Ca Scop Prioritar avem a ne exercita Dreptul- Obligație de a participa faptic la **Legitima Apărare a Neamului și a tuturor Proprietăților de oricare natură care-i revin !**
Acest drept **Obligația de a ne Apăra Neamul și Țara** este consfinți și de Constituția 1991/2003, deci fiind, incontestabil, infailibil și imperativ ca Drept !

Cert este deplin necesar ca :
** Să ne organizăm ca o Structură Politică din rândul căreia să alegem și promovăm pe acele persoane care sunt cel mai *Competent Valoric* pentru a fi desemnați în a ne fi reprezentativi la alegerile parlamentare, și nu numai, din anul 2016

În acest sens ne vom constitui în grupuri în toate localitățile din România, precum și în localitățile din Străinătate.unde sunt Români dispuși să participe alăturea de noi !
Menționăm că, Diaspora Română are deplin dreptul de a desemna proprii reprezentanți în instituțiile Statalității Române, precum și dreptul de Electori, respectiv de a fi Aleși și de a Alege !

Chemăm ca să ni se alăture atât Omenii Iubitor de Neam, Grupurile Românilor de pe Paginile de Facebook, cât și Grupările Politice care nu sunt actualmente în Instituțiile Statale !

Nu vom fi noi generația care am lăsat, cu indiferență și complicitar, ca o dictatură tipic comunist-infracțională devenită *Oligarh-Plutocrație* prin jaf, spoliere să distrugă Viitorul Neamului nostru român !!
Așa să ne Ajute Dumnezeu precum ne sunt faptele !!!

**Totul pentru Neam și Țară ! Nimic Fără de Dumnezeu !!!**

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.