OrganiCare – Pasta de dinti Calivita

Igiena orală reprezintă, probabil, o problemă delicată chiar și în țările vestice dezvoltate. Acest lucru este demonstrat de controalele stomatologice care evaluează debutul bolii parodontale la o vârstă fragedă. Gingivita, care poate cauza boala parodontală dacă se cronicizează, poate fi observată chiar la copii, iar în America această problemă afectează jumătate din populația adultă și până la 70% dintre persoanele de peste 65 de ani. În Europa, 52% dintre copiii de vârstă școlară sunt afectați într-o anumită măsură de gingivită, conform unui studiu polonez.

Ce putem face? Pe de o parte, o importanță capitală o aumenținerea igienei orale în copilărie și învățarea tehnicilor corecte de periere a dinților; pe de altă parte, detartrajul efectuat cu ocazia controalelor stomatologice regulate poate reduce riscul de apariție a gingivitei și a bolii parodontale.

O igienă orală adecvată include folosirea periuței și pastei de dinți potrivite. Persoanele cu gingii sensibile trebuie să folosească periuțe cu peri moi. De asemenea, alegerea pastei de dinți este foarte importantă. În cazul copiilor, aceasta nu trebuie să conțină fluor, în timp ce adulții vor opta pentru o pastă de dinți cu efect de albire sau care oferă o osluție pentru problemele lor gingivale.

Odată cu introducerea noii familii de produse organice OrganiCare, CaliVita a devenit mai bogată cu două paste de dinți, fără fluor și nichel, care pot fi folosite de întreaga familie, de la cei mai mici până la cei mai în vârstă.

organicare pasta dinti calivita

Pasta de dinți OrganiCare cu aloe vera conține aloe vera, eucalipt și nalbă, care ajută la calmarea gingiilor inflamate și pot accelera vindecarea, participând și la îndepărtarea tartrului ce provoacă inflamare.

Pasta de dinți OrganiCare cu argilă albă conține lămâie și argilă albă și ajută nu doar la menținerea sănătății dinților și gingiilor, ci poate reda albul natural al dinților, îngălbeniți de ceai, cafea sau tutun.

Dacă vrei să contribui la sănătatea gingiilor tale și intern, mestecă multe legume proaspete, pentru a curăța spațiile interdentare, și evită băuturile carbogazoase! Pe lângă aceasta, suplimentarea cu coenzima Q10 poate fi de mare ajutor la tratarea bolii parodontale. Un studiu de 8 săptămâni a încercat să stabilească dacă această coenzimă, care este produsă și în organismul uman, este de folos în cazul persoanelor cărora le-au fost administrate 50 mg Q10 zilnic. La finalul studiului s-a stabilit că simptomele bolii parodontale au fost reduse semnificativ la 70% dintre pacienți, în timp ce la restul de 30% rezultatele au fost și mai impresionante.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.