Sarcina si intrebarile gravidelor

sarcina pe saptamaniPerioada sarcinii este o perioada cu mari transformari pentru o femeie care a ramas insarcinata, totul in jurul ei si in interiorul ei se schimba, si adaptarea la noua stare poate fi foarte stresanta, acum trebuie sa fie atenta la ce mananca, sa evite stresul pe cat este posibil, sa fie atenta sa nu se imbonaveasca (multe medicamente sunt contraindicate in sarcina), in unele cazuri si o simpla raceala poate afecta sarcina.

Toate aceste schimbari incep inca din prima saptamana de sarcina, la inceput nu sunt constientizate, pentru ca in marea partea a cazurilor femeia nici nu stie ca este insarcinata, abia dupa aproximativ 4 saptamani de sarcina, cand isi dau seama ca le intarzie menstruatia si dupa ce fac un test de sarcina. Abia atunci constientizeaza ca sunt insarcinAte si incep sa apara diverse intrebari in mintea lor, mai ales daca nu este o sarcina asteptata si dorita.

Aceste intrebari se schimba pe parcursul celor 40 de saptamani de sarcina, fiecare luna si saptamana de sarcina vine cu alte dileme si intrebari. O parte din raspunsurile la aceste intrebari le pot gasi in seria de articole sarcina pe saptamani, altele pe site-urile dedicate sarcinii si nasterii, sau in cadrul cursurilor pentru gravide.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.