Seo: intre risc si castig

Servicii seoInternetul a devenit in ultimii ani o piata de desfacere din ce in ce mai mare. Datorita costurilor reduse si publicului din ce in ce mai numeros, afacerile in mediul online au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Dar viata in online este mult mai grea decat pare. Daca un magazin intr-o zona populata din oras, rezolva problema clientilor, nu acelasi lucru se poate spune si in online.

Pentru a avea success aveti nevoie de servicii seo de calitate. Asta inseamna o evaluare corecta a potentialului site-ului, alegerea cuvintelor cheie potrivite, studierea concurentei, backlink-uri de calitate etc.

1. Evaluare corecta a potentialului site-ului

Pentru a avea succes, un proiect trebuie sa aiba o piata sau o nisa de desfacare. Un specialist seo, va poate consilia in vederea sanselor de reusita. Spre ex : in mediul online din Romania nu se vor vinde masini prea curand, deoarece romanii vor sa testeze masina inainte de a o cumpara. In schimb in Statele Unite comertul online cu masini este in dezvoltare

2. Alegerea cuvintelor cheie potrivite

Daca am stabilit ca site-ul are potential si se poate realiza o optimizare seo, urmatorul pas este alegerea corecta a cuvintelor cheie potrivite. Acest pas poate face diferenta intre success si bani aruncati pe fereastra. Spre ex: daca avem un site de vanzare laptopuri, nu ar fi indicat sa incercam optimizarea pe cuvantul “laptop” deoarece concurenta este foarte puternica si pretul platit pe optimizare nu ar mai face afacerea rentabila. In schimb optimizarea pe 2-3 cuvinte secundare precum “laptopuri online’’ sau “laptopuri ieftine” ar putea fi alegerea corecta.

3. Studierea concurentei

In stransa legatura cu alegerea cuvintelor cheie potrivite, studierea concurentei poate face optimizarea sa fie un succes sau nu. Daca avem o concurenta mult prea puternica si nu putem ajunge macar in prima pagina la costuri bune si in timp relative scurt, ar fi mai bine sa incercam alte cuvinte. Spre ex : daca firma vinde “windows 7”, sub nicio forma nu se va putea depasi site-ul Microsoft.

4. Backlink-urile de calitate

Optimizarea seo se rezuma la urma urmei la numarul si calitatea backlink-urile pe care le are un site. Acest pas este crucial in succesul unui site. Sub nicio forma acest pas nu poate fi facut de amatory sau persoane fara experienta. O optimizare gresita poate inseamna banarea temporara sau definitiva s site-ului din motoarele de cautare. Iar asta nu poate inseamna dacat bani sit imp pierdut.

Apelarea la firme ce ofera Servicii seo specializate poate face diferenta dintre succesul dvs online si faliment.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.