Servicii de lucrari de licenta si dizertatie la comanda

lucrare de dizertatie

Date fiind conditiile actualei economii de piata si necesitatea acuta de a avea un job, tot mai multi studenti renunta la a-si mai face singuri lucrarile de licenta si dizertatie pentru ca timpul nu le permite. Asadar, a devenit o moda pentru studenti sa-si comande lucrarea pe internet si doar sa se prezinte in fata comisiei de evaluare.

Aceste servicii, care se gasesc din ce in ce mai mult pe internet si nu numai, pot fi gasite daca se va da un search pe Google dupa cuvintele „lucrari de licenta” sau „lucrari de dizertatie” in prima pagina aparand site-uri speciliazate in astfel de servicii. Acestea au colaboratori din toate domeniile cerute de studenti, astfel incat sa fie acoperite nevoile tuturor

Chiar daca la inceput studentii sunt sceptici in privinta autenticitatii lucrarilor, este bine de stiut ca majoritatea colaboratorilor au studii superioare, mastere si doctorate in domeniile in care realizeaza lucrarile. Lucrarile de licenta sau dizertatie sunt realizate de regula la comanda, dupa cerintele impuse de solicitanti si de facultatile la care sunt studenti.

Daca se doreste a se cumpera o lucrare gata facuta, cei la care se apeleaza nu vor garanta ca studentul va intra in examen cu ea, insa se pot inspira din aceasta pentru a-si face o lucrare autentica. Tocmai de aceea majoritatea studentilor aleg serviciile de lucrari de licenta si dizertatie la comanda. Termenul de executie al unei lucrari de licenta sau a unei lucrari de dizertatie la comanda este de cel mult trei saptamani. Lucrarea se trimite pe doua sau trei bucati pentru a se verifica constant daca ceea ce s-a lucrat este corect, iar daca nu, sa se efectueze modificarile aferente. Modificarile sunt de regula incluse in pret, acest factor depinzand de site-ul cu care alegi sa colaborezi. Preturile variaza in functie de domeniu si de numarul de pagini, insa trebuie sa existe mare atentie intrucat sunt portaluri unde se solicita preturi mai mari decat ar trebui. Spre exemplu, o lucrare de licenta in domeniul economic nu ar trebui sa coste mai mult de 500 de lei, cele mai scumpe lucrari fiind cele pe informatica sau inginerie la care se solicita si aplicatie practica si care ajung sa coste intre 1000-1200 de ron.

In concluzie, chiar daca poate nu e indicat ca lucrarea de diploma sa fie comandata, este uneori sanatos pentru cei care nu au timp si este bine de stiut ca ofertele de pe internet sunt in crestere, iar lucrarile sunt facute cu simt de raspundere.

PS: Nu recomand nimanui sa isi cumpere lucrarile de licenta sau dizertatie sau referate pentru ca o astfel de fapta este ilegala si imorala.  Tu ai ales sa faci o facultate pentru o diploma, iar diploma respectiva trebuie sa fie justificata de activitatea ta, de cunostintele si aptitudinile dobandite

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Vand lucrare de Licenta cu tema Piata Mondiala a Ecoturismului.
    Lucrarea a fost prezentata la Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE-ului.
    Bibliografia selectiva din cercetari stiintifice straine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.