Ti-ar place ca zambetul tau sa incante?

Zâmbetul tău crează un impact imediat, subconștient, vizual asupra oamenilor care te cunosc. Un zâmbet strălucitor dă impresia de tinerete, vitalitate, sănătate radiantă, fericire și căldură. Un zambet luminos este perceput ca un zâmbet sănătos, tocmai din acest motiv recomandam un tratament de albire a dintilor.

cel mai frumos zambet

ZAMBETELE SUNT VALOROASE
Statisticile arată că punem o mare valoare pe zambete noastre. Potrivit unui studiu al Academiei Americane de Stomatologie Cosmetica:

  • Practic toți adulții (99,7%) cred ca un zambet este un bun social important. 96% dintre adulti cred ca un zambet atractiv face o persoană mai atrăgătoare pentru membrii de sex opus.
  • Trei sferturi (74%) dintre adulti se simt un zambet neatractiv poate rani sansa unei persoane de succes în carieră.
  • Iar când respondenții au fost întrebați: “Ce ați dori să îmbunătățească cel mai mult despre zambetul tau?” Cel mai frecvent răspuns a fost: ” dinți mai albi mai luminosi. Daca nu sunteti fericit cu zambetul tau, albirea dintilor poate fi un prim pas bun.

Albirea profesionala a dintilor într-un cabinet stomatologic din Pitesti este metoda preferată de albire, deoarece, chiar dacă sunt aplicati agenti mai puternici , restul gurii, inclusiv a gingiilor, este protejat de aceste materiale. Cele mai bune sisteme de albire sunt dotate cu un tampon în gelul care protejează smalțul dentar de deteriorare, sunt extrem de eficiente, si pot transforma dintii intr-o singura vizita.Dintii se pot lumina literalmente cu până la 10 nuanțe în aproximativ o oră.

Medicul dentist este cel mai bine calificat să se ocupe de orice probleme care pot apărea de la tratamentele de albire, cum ar fi sensibilitatea dentară. Astăzi, majoritatea cazurilor de sensibilitate dentară sunt ușor de gestionat.carii dentare la stomatolog

Albirea dintilor poate dura unul sau mai mulți ani, în funcție de cât de bine ai grija de dinti, iar dacă urmăriți în mod regulat un tratament cu un produs de albire la domiciliu pentru întreținere regulată.

Orice detaliu va poate fi oferit de nenumaratii medici stomatologi care sunt experimentati in tratamentele de albire dinti Pitesti.

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.