Un nume de trupa inspirat

… inteligent, distractiv si in acelasi timp curios: Bere Gratis

De unde „Bere Gratis„?

trupa Bere Gratis Alexandru Catona şi Robert Anghelescu

Un bun prieten al băieţilor, Alexandru Catona (Cato) le-a sugerat să adopte un nume românesc care să atragă publicul. A fost ales „Bere Gratis”, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte văzând pe afiş că se dă… bere gratis. Şi aşa a şi fost, la primele concerte audienţa înfierbântată după bere gratis a fost răsplătită însă cu… Bere Gratis.

de aici

Asta ar trebui sa va dea de gandit daca vreti sa va apucati de muzica si inca nu aveti un nume de trupa potrivit si pe placul publicului. 🙂

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

 1. Nu mai există în ziua de astăzi românisme, ci doar englezisme, sau romgleză … cum vrei să-i spui. „Inna”, „Play&Win”, „Morris” (=))), „Edward Maya” ş.a.m.d.

  Tot 3 Sud Est, Class, Simplu, Holograf, VH2 e.t.c. rămân formaţiile mele de suflet. În rest, urăsc pitzipoancele din ziua de astăzi care o dau pe engleză … de parcă asta ar fi limba lor maternă. Fail 🙁

 2. are dreptate star, oricum au ales bine numele :)) nu am patit-o pana acum… dar… mai e timp

 3. da intradevar ai dreptate STAR

 4. Ei pe naiba.
  Aşa cum zice bine şi Star, acum dacă nu ai măcar un „y”, un „k” şi eventual vroi doi de „z” care să se citescă „ţ”, litere foarte rar folosite în limba română, deja nu eşti „cul”.
  Părerea mea sinceră este că pe piaţa „oficială” nu s-a mai produs muzică în România din 1999 încoace. Niciunul!
  3rei sud est??? Hai mă leşi?
  Holograf de la „un inel ori 15” încoace o varză totală.
  VH2, dincolo de „trece vremea” tot o varză.
  „Bere Gratis”? Să tot aibă maxim 5 melodii care chiar să şi fie muzică şi să nu fie „împrumutate”.

  Oare când se va întâmpla şi la noi ca în alte zone ale lumii când piaţa underground a luat cu asalt comercialul şi a readus MUZICA în dauna piţiponcărelii, prefăcătoriei doar pentru bani şi lipsei de substanţă?

  Să fii sănătos şi spor la teze/examene.

 5. si eu am muscat-o, primu lor concert in cluj, a fost la festivalul berii… pe afisi scria BERE GRATIS … eu student pe atunci …. foarte nasoala experienta (eu aveam planuri mari 😀 )

 6. salut 🙂
  te intereseaza un link exchange cu http://baiatulciudat.com ? Daca da … uite datele mele 😀

  Nume : Baiatul Ciudat
  link : cel de sus 🙂

  Dupa ce m-ai adaugat te rog sa-mi lasi un msj pe blog cu datele tale 🙂

  Ms anticipat and have a nice day 🙂

 7. credetims daca ati stii am aflat ca hannah montana se drogheaza eu am vazuto cu ochii mei dupa un bloc intunecat cu niste baeti

 8. am fost odata in padure si am gasit o ciuperca foarte foarte foarte foarte mare aproape cat capul lui stefania mocanu numai ca avea viermi .si am mai fost odata dar am gasit o ciuperca ca un microfon si am cantat la ea prin padure .

 9. imi paare rau stefania dar asta e adevarat rachela e prietena mea

  • Nu ma supar, fiindca nu ma cobor la nivelul vostru…insa, am si eu o intrebare: De ce reactionati cu intarziere? ( De pe 22 aprilie pana astazi… a trecut ceva )

   • stii stefanie nu trebuie sa temai cobori la nivelul nostru ca deja teai coborat si sunt deacord cu zazalogobebela tu cum teai simti spunem esti nesimtita rau si nu mai comenta in fata lui rachela ca o sa ei o bataie de nu o sa te recunosti neam ineles stefania eu tin cu rachela o cunosc din clasa intai si nimen nu a jihnito cum ai jihnito tu o cunosc forte bine pe rachela si niciodata nu a vrut sa jihnesca pe nimeni si ea nu avea curaj sa iti spuna asta dar noi avem ozana e tot in clasa cu ea si pe zazalogobebala e in clasa cu ea si de asta tin cu ea ca stiu ca e o fata ecseptionala nu nesimtita cum esti tu.

  • sa referi ca esti cam toanta

 10. am fost intro zi frumoasa de iarna la zoo si am incercat sa vorbesc cu o maimuta dar mi-a raspuns cu un scuipat intre ochi.eu m-am suparat si am intrat la ea in cusca si ea de suparare mi-a dat o bataie de am facut caca si pipi pe mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.