Unde ai plecat in concediu?

Eu inca nu am plecat in concediu vara aceasta, mi-am propus sa caut o oferta de tip lastminut in luna septembrie undeva in Grecia, sper ca fiind in extrasezon sa gasesc ceva mai ieftin astfel incat sa imi permit conditii mai bune pentru o suma decenta.

Anul trecut am fost in Bulgaria tot in septembrie, si am prins o vreme frumoasa, doar in ultima zi a fost ceva mi frig, pretul la oferta lastminut a fost la jumatate fata de pretul din timpul verii.  In

Grecia fiind mai la sud vremea va fi cu siguranta mult mai buna, caldura mai mare, soare mai mult, dezavantajul fiind plajele cu ape pline de pietre. Ramane sa vad cum vor fi preturile la mancare in Grecia, in alti ani preturile la restaurant erau destul de mari, nu prea aveai ce manca cu mai putin de 10 euro de persoana, berea de la 3 la 10 euro, in medie era 7 euro o bere la terasa. Un bilet de intrare la un obiectiv turistic era in jur de 10 euro.

am fost in vacanta in grecia 2015

Cum grecia este in plina transformare, ma astept ca pana in septembrie sa se schimbe multe, daca o sa citesc ca sunt multe probleme o sa aleg alta destinatie, in functie de ce gasesc in ofertele last minut.

Data trecuta am fost plecat cu masina, dar drumul a fost destul de obositor, asa ca anul acesta prefer sa merg cu avionul si daca am nevoie sa ma deplasez prin jur pot inchiria o masina de acolo, cred ca voi plati mai putin asa.

Cineva ce a fost in Grecia vara asta spunea ca au scos taxele de autostrada, iar cand am fost eu acum doi ani am platit doar pe taxe de autostrada peste 100 euro, si pe ferry boat peste 200 euro, dar eu am fost mai plimbaret atunci, am facut aproate 4000 km in 10 zile.

 

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.