Vrei un credit de nevoi personale simplificat? Descopera Idea::Bank!

Te-ai straduit sa economisesti si totusi ti-ai depasesti bugetul. Pregateai banii pentru o investitie mai mare, dar ti-ai dat seama ca e nevoie de mai mult pentru a pune in practica ideile tale sau pentru a-ti indeplini un vis. E momentul in care realizezi ca doar un credit de nevoi personale te va ajuta sa iti indeplinesti dorintele mult mai usor. Daca obtinerea unei finantari ti se pare complicata, trebuie sa stii ca exista un mod simplu, rapid si transparent de accesare a unui credit de nevoi personale.

Solutia vine de la Idea::Bank, o banca de origine poloneza care ofera produse si servicii financiare asa cum isi doresc in prezent consumatorii romani: simplu, prompt, personal si transparent. Ofera produse si servicii atat persoanelor fizice cat si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking). Scopul lor e sa devina banca preferata a oamenilor cu idei si vor sa ofere clientilor ceva nou, simplu, altfel.

Creditul de nevoi personale Idea::selfie se obtine cu un singur document!

Acest credit de nevoi personale a fost gandit astfel incat totul sa fie simplificat pentru clienti. Poti obtine pana la 90.000 lei si ai nevoie de un singur document pentru a aplica, actul de identitate. Totul e cu adevarat simplificat, iar aprobarea se face in doar 24 de ore de la depunerea documentatiei de credit. In plus, ai costuri avantajoase si transparente: DAE incepand de la 8,96%%; Comision de analiza: 250 lei; Dobanda calculata astfel: 6,9% + ROBOR la 3 luni; 0% comision de administrare credit si 0% comision de rambursare anticipata.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile este de 8,23% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,33%, valabil in data de 15.04.2015), rata lunara de 714 lei, suma totala de plata de 43.134 lei, DAE 8,96%%. *Oferta „1 singur document” este valabila pentru solicitantii salariati cu venituri standard.

idea bank

Cardul de credit Idea::credit card. Un altfel de card de cumparaturi

E bine de stiut ca planurile tale pot fi finantate nu doar cu creditul de nevoi personale, ci si cu un card de credit. Te poti baza pe Idea::credit card indiferent cum decizi sa-l folosesti: pentru cumparaturi, in calatorii sau in situatii neprevazute. Vei dori sa porti mereu cu tine acest card de cumparaturi emis sub sigla MasterCard. Poti obtine orice suma pana la 50.000 lei si si nevoie de un singur document pentru a-l solicita daca ai venituri standard: cartea de identitate. La contul tau poti solicita emiterea a pana la trei carduri de credit suplimentare. Cand vine vorba de costuri, vei avea parte de multe avantaje: comision retragere numerar de la orice ATM din lume: 0 lei; comision de emitere initiala card de cumparaturi principal/suplimentar: 0 lei; comision anual de administrare card principal/suplimentar: 0 lei, in primul an; dobanda curenta fixa: 25% pe an.

Exemplu de calcul: Pentru cardul de cumparaturi Idea::credit card, dobanda anuala efectiva (DAE) de 28%/an este calculata pe o perioada de 5 ani pentru o limita de credit in valoare de 5.367 lei, cu o dobanda de 25%/an, un comision de administare anuala card de 0 lei si comision de emitere initiala card de 0 lei. DAE a fost calculata in ipoteza in care limita de credit este retrasa integral de la ATM, dupa acordare.

Operatiuni rapide cu serviciul de internet banking Idea::iBank

Dezvoltarea noilor tehnologii de internet si digital banking ocupa un loc foarte important in serviciile oferite de Idea:: Bank. Asa ca orice produs detinut de tine la Idea::Bank poate fi accesat prin serviciul de internet banking Idea::iBank, care iti permite sa faci operatiuni intra si inter-bancare diverse. Autentificarea este simpla si sigura, ai nevoie doar de telefonul mobil pentru a te loga. Design-ul prietenos si intuitiv face aplicatia Idea::iBank foarte usor de utilizat: tranzactiile se fac prin doar 3 click-uri. Si pentru acest serviciu bancar, costurile si comisioanele sunt foarte avantajoase: 0 lei taxa de activare; 0 lei abonament lunar de utilizare (oferta valabila pana in data de 31.12.2015) si 50% discount la comisioanele pentru operatiuni prin Idea::iBank fata de tarifele practicate la ghiseu.

Ca sa te simti pe deplin confortabil, Idea::iBank iti ofera asistenta non-stop la *4455 sau +40 021 318 95 00.

Daca iti doresti o atitudine fresh in banking, Idea::Bank are solutiile potrivite pentru nevoile tale de creditare. Cu un credit de nevoi personale Idea::Bank totul e simplu, prompt, personal si transparent. Afla mai multe despre oferte, costuri si Regulament pe oferte.idea-bank.ro si www.idea-bank.ro

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.